presne takThrash/Death napísal:Šmajda rozhodne má hlas, len nemá taký rozsah. Určite si ho časom pekne ohobľuje a bude z neho na pomery rádiových/televíznych hviezd aspoň ľahký nadpriemer. To že má trošku charizmy a šoumenstva mu len pridáva k dobru.
Chodúr je technicky dobrý spevák, ale len pre určité publikum, nevie urobiť šou a spievať vie len staré vykopávky typu Tom Jones alebo Tina Turner. Veľa pesničiek so svojim feelingom pohnojil. Miro je nielen Slovák, ale navyše aj Košičan, takže držím palec
Česko-Slovenská Superstar
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
Tiez sa pripajam. A nahodou, ako zaspieval v minulom kole Aerosmith, tak klobuk dolu. A to co predviedol teraz na konci, mi az sanka klesla. A to tu niekto bude tvrdit, ze nama hlasThrash/Death napísal:.....
-
Misuliatko
Expert
-
Thrash/Death
Star
Tak a je po všetkom - víťazom sa stal Martin Chodúr
Žily mi to nejako netrhá, ale Česi ktorí si myslia že sú vo všetkom lepší ako Slováci sa nám budú smiať ešte aj za to, že Slovák nevyhral ani v takejto komerčnej súťaži pre deti
Čo ma ale teší je to, že Ivan Kandráč vyhral Hviezdu pechotu a svoju fantastickú verziu pesničky Pijeme domu predviedol naživo za veľkého potlesku
Čo ma ale teší je to, že Ivan Kandráč vyhral Hviezdu pechotu a svoju fantastickú verziu pesničky Pijeme domu predviedol naživo za veľkého potlesku
Nechápem prečo toho Kandráča odstrihli a pustili reklamu. Podľa mňa to bola neskutočná show to jeho vystúpenie. Počas celej Superstar som sa tak nebavil 
Keby boli ešte 2 - 3 minúty vydržali tak ich to určite nezabije. Veď čo by sa stalo keby sa prenos predĺžil o 2 - 3 minuty ??
Sem tí holce nejspíš k smíchu , v tomhle tom potichu
Keby boli ešte 2 - 3 minúty vydržali tak ich to určite nezabije. Veď čo by sa stalo keby sa prenos predĺžil o 2 - 3 minuty ??
-
cORP.
Addict
prisli by o reklamy za niekolko milionov asi len to by sa staloramaya napísal:Nechápem prečo toho Kandráča odstrihli a pustili reklamu. Podľa mňa to bola neskutočná show to jeho vystúpenie. Počas celej Superstar som sa tak nebavil
-
Thrash/Death
Star
to máš odkiaľ? Mareš povedal že len niečo nad 1,25 melónaPlasmon napísal:Uz ste pocitali kolko sa zarobilo len na sms-kach? Bolo celkovo poslane okolo 3 900 000 sms. Pekny biznis ze?
tak či tak peniažky sa budú sypať v peknom množstve
1,25 mil za finalovy vecer a zbytok do toto 3,9 mil su za ostatne vsetky veceri.Thrash/Death napísal:to máš odkiaľ? Mareš povedal že len niečo nad 1,25 melóna
tak či tak peniažky sa budú sypať v peknom množstve
-
Thrash/Death
Star
ahaaa, no každopádne slušný počet, tak či tak väčšina z toho je z ČR, čo ma neprekvapujePlasmon napísal:1,25 mil za finalovy vecer a zbytok do toto 3,9 mil su za ostatne vsetky veceri.
-
mr_margera
Medium Professional
-
Thrash/Death
Star
mňa si viac získal jeho otec, keď som ho včera uvidel... síce bol zarastený, mal dlhé vlasy - ale taký sympaťák celkommr_margera napísal:Aj keď som superstar nesledoval, a od začiatku show až po koniec som videl len veľmi málo, najviac sa mi pozdával práve Chodúr a najviac som mu prial, aby to vyhral. Dúfam, že sa mu bude dobre dariť.
-
hojko
Site Admin
speq: Masmedia sice nestudujem, ale ak dobre pocitam, ak sa poslalo tych par milionov SMS, tak je to slusna suma na to, aby to pokrylo minimalne naklady na celu Superstar, ako boli castingy, stab, spevakov atd..., hlavny prijem bol aj tak z reklamy pocas vysielania a ak to dosiahlo isty podiel na trhu a sledovanost, tak urcite aj cena reklamy bola na zaklade toho vyssia. Ale ak sa mylim, tak budem rad, ak to vysvetlis, rad sa niecomu novemu priucim.
a ja si zas myslim ze si tam chcel napisat ale ak sa mylim...oprav si to lebo je to divne taktohojko napísal:Ale ak sa myslim, tak budem rad, ak to vysvetlis, rad sa niecomu novemu priucim.