Blbne rozlisenie 1680x1050
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Blbne rozlisenie 1680x1050
Cafte, kupil som novy monitor.. Asus vw223b.. Problem je, ze po nastaveni spominaneho rozlisenia sa obraz stane "velkym".. A nie je vidno celu pracovnu plochu.. Po ploche sa da len "scrollovat", ze pridem na okraj plochy a obraz sa posunie.. Na NB mi to ide normalne.. Graficka je ati x1950pro.. Cim to moze byt sposobene?
Monitor toto rozlisenie podporuje!
Monitor toto rozlisenie podporuje!
-
vendo
Guru
Na monitore nemas nieo ako tlacidlo auto? aby si sam prisposobil obraz?
Skus odinstalovat vsetky ovladace, restartovat PC a nechat len ovladace od Microsoftu (stiahnut cez Windows update).
alebo som mal takyto problem uz velmi davno na Asus X550 a niekto mi poradil zresetovat bios, nastavit to na novo a vtedy to pomohlo.
Skus odinstalovat vsetky ovladace, restartovat PC a nechat len ovladace od Microsoftu (stiahnut cez Windows update).
alebo som mal takyto problem uz velmi davno na Asus X550 a niekto mi poradil zresetovat bios, nastavit to na novo a vtedy to pomohlo.
-
kukiak
Addict
Vsetky ovladace som vymazal, dokonca aj s driver cleanerom v nudzovom rezime.. Teraz ked nainstalujem hocijaky driver, ci uz oficial ati alebo omega.. Tak funguju po prvy restart PC.. Potom nabehne 640x480 a nic viac sa neda robit.. Po opetovnom ich preinstalovani funguju zas len po prvy restart... Mna je*** asi. Nemam cas preinstalovat win 
-
amd_sk
Medium Star
Jedna vec ma napadla
Odstranit vsetky Drivery s Driver Sweeper
http://downloads.guru3d.com/download.ph ... 5#download
po odstraneni restartovat PC
A potom nainstalovat 9.12.
Odstranit vsetky Drivery s Driver Sweeper
http://downloads.guru3d.com/download.ph ... 5#download
po odstraneni restartovat PC
A potom nainstalovat 9.12.
-
kukiak
Addict
vsetko toto som absolvoval este na win xp, teraz mam uplne cerstvu instalaciu win7 a stale.. 
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 12:34)
tak ak by mal niekto este podobny problem, vratil som sa k tomu az vcera, na nete uz bolo toho viac, bolo treba si spravit vlastny .inf subor k monitoru a rucne priradit rozlisenia k frekvenciam. Tento problem sa vyskytuje najviac v kombinacii monitor asus + ati grafika
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 12:34)
tak ak by mal niekto este podobny problem, vratil som sa k tomu az vcera, na nete uz bolo toho viac, bolo treba si spravit vlastny .inf subor k monitoru a rucne priradit rozlisenia k frekvenciam. Tento problem sa vyskytuje najviac v kombinacii monitor asus + ati grafika