Kupim Koss Spark Plug alebo Creative Earphones EP-..... pripadne sluchatka rovnakeho typu najlepsie s 3,5 mm jack tiez zaruka by potesila cena okolo 10€ Osobny odber v Ruzomberku alebo na dobierku uprednostim uzivatelov vo whiteliste... Up
Ja ich predávam za cenu 7e vratane posty.. Ale majú jednu chybičku krásy. Nejde jedno slúchadlo. ale to sa dá vyriešiť jednoduchým pripnutím eska-paskou ku konektoru.
Po sviatkoch by mi mali prísť dva kusi týchto slúchadiel ale na menej ako 14 eur sa určite nedohodneme lebo aj mna tolko vyšli. Samozrejme sú čisto nové. Respektýve budú ked prídu. A som s RK.
hh myslel som si a kedy si to objednaval? lebo ze cez sviatky to chodi extremne pomaly ale ako ja sa neponahlam s tymi sluchadkami tak kludne pockam takze na ne nebude zaruka sak?
Možno budem predávať aj tie druhé. Rozmíšlam nad iným dizajnom toto som bral na rýchlo. No keby nebolo sviatkov tak by som ich čakal tento týžden maximálne další ale uvidíme ako sa to natiahne. Pošli te mi SS aby som vám vedel dať vedieť.
pre boha sak sa to predsa da normalne vybrat a umyt.. mam tiez kossy spunty od niekoho ineho raz za cas umyjem stuple a su ako nove,hygienickejsie ako nove .
ale tebe sa same od seba pokazili alebo si im ktomu dopomohol? ked tam treba nieco prilepit a pojde to... ako ja zoberem aj ine sluchatka len nech su to stople ale zase nech to niesu dake nekvalitne sluchatka zobral by som aj napr. Creative Earphones EP-..... a take podobne sluchatka hlavne nech je cena okolo 10€ a zaruka by tiez potesila
samozrejme zivotnost 3 mesiace...a preto davaju zaruku 2roky + za doplatok 5 eur dozivotnu...keby sa mali uz len kazde druhe pokazit tka na tom prerobia...zrejme si len schytal zli kusok.1 z 50 typujem.Kazive kossy to som este ani nepocul.