Nemá to wifi, gps, má to shitný display a má to vlastný uzavretý OS + z toho pravdepodobne za pár rokov skapeš, lebo to nemá normovanú SAR. Stojí Ti to za to?
uplink napísal:Nemá to wifi, gps, má to shitný display a má to vlastný uzavretý OS + z toho pravdepodobne za pár rokov skapeš, lebo to nemá normovanú SAR. Stojí Ti to za to?
wifi, gps
vim co je
ale tie ostatne skratky? nerozumiem sa velmy do toho
Nemá to asi ani 3G čiže rýchle prenosy [EDGE, HSPDA, HSUPA]. SAR je hodnota žiarenia na kG ľudského tela. Udáva sa vo Watoch na kilogram. Norma je do 2W/kg. Uzavretý operačný systém znamená že do toho nezoženieš žiadne aplikácie, maximálne tak od toho fakeového výrobcu. Teda tuším to podporuje JAVU, ale čo Ti tam pôjde z bežných aplikácií je otázne. "Otvorené OS" sú napríklad Symbian, Windows Mobile a Android. Otvorené znamená to že na ne existuje vývojárske prostredie, v ktorom do týchto mobilov môže tvoriť programy aj bežný smrteľník. Opravte ma ak som niečo zle napísal. Je to len laicky pochopené a laicky vysvetlené.
Cavte , kupil som si Sci Phone I9 zatial este nedorazilo . Chcel by som sa vopred spytat ci s nim ma niekto skusenosti . Cital som na internete rezencie a boli aj dobre ale aj zle najhorsie to bolo z autonabijackou a z vydrzou baterie . Ak ma niekto tento mobil mohly by ste mi ho popisat ako prehrava hudbu a ci ste s nim spokojny ? Dakujem
Najprv si sa mal asi opýtať.. Ja som tiež mal podobný model čínskej výroby.. Je to dosť hnus pri použiteľnosti.. Baterka ti zvedne za pár dní.. Ak ho necháš ležať bez používania na stole tak znesie aj týždeň. A pri prehrávaní hudby ani nehovorím ako to tú batériu cucá. Foťák 0 bodou tiež tie ich 2Mpx niesu ako naše Ja som ho rozobral už mrte dávno a jediné čo mi s neho ostalo je 4gb pamäťovka. Ale pri týchto mobiloch musíš mať šťastie aby fungoval ako má. Čiže názor si vytvoríš len ty sám.
No lebo ja som cital rezencie a vsetko dobre okrem baterie dodavane vyrobcom za 2tizdne je uplne v prdeli aj kamos to ma a je spokojny len ta bateria mu odisla po mesiaci . Ale kupil novu a mu to aj drzi a vsetko dobre mu ide . Tak uvidime dal som za to iba 3000 takze aj ked sa dodrbe nebude to take hrozne . No uvidime ked kamos s tim je spokojny ale mam nan zaruku az 24 mesiacov tak ked sa nieco pokazi mi ho musia reklamovat . Dakujem