HELP, ako formatnuť dvd-RW-čko???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Enemy22
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

HELP, ako formatnuť dvd-RW-čko???

Príspevok od používateľa Enemy22 »

sformatoval som DVD-RW, následne som tam nahádzal filmy, ale keď som ho skúsil prehrať tak mi vyhodilo toto:
PS: ani nero ani alcohol 120% ho nechce nanovo naformatovať... JE TO V P*ČI?? alebo?
Prílohy
smaška.JPG
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Dal si formátovať DVD..A nevadí ti, že to nieje médium ktoré sa nedá formátovať :D
Asi ho už neobnovíš
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

V prvomrade vymazávaj vždy FULL, nie Quick, pretože pri rýchlych vymazávaniach sa po pomerne dosť krátkom čase dvd-rw ako aj cd-rw kazia (keďže sa dáta fyzicky neodstránia), a rob to len cez Nera alebo Alcohol. Dúfam, že si ho nevymazával cez Windows, to by som sa nečudoval keby odišlo po prvom použití...
Enemy22
Expert
Expert

konkrétne pri tomto rw-čku som dával väčšinou rýchle mazanie, ale tentokrát som dal úplný formát, ptm som napálil filmy, a teraz toto... takže je mu amen???

// vymazával som ho cez alcohol...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Enemy22 napísal:konkrétne pri tomto rw-čku som dával väčšinou rýchle mazanie, ale tentokrát som dal úplný formát, ptm som napálil filmy, a teraz toto... takže je mu amen???

// vymazával som ho cez alcohol...
Skús dať ešte raz úplné vymazanie, keď nepôjde, môžeš mu začať vyberať náhrobný kameň...
Enemy22
Expert
Expert

do tej....... .... :evil: , ani zaboha ho nechce načítať, takže nebude ani format!
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Už sa presne napamätám ale v Alcohole sa dala zaškrtnúť taká funkcia nejaké Brute Force alebo ako sa to volalo. Ale asi len pri rýchlom vymazávaní. Prepísalo to poškodenú tabuľku.
----------------------------------------------------------------------------------------
Asi si myslel , že si vymazal RW ? Lebo s formátovaním DVD som sa ešte nestretol.
Enemy22
Expert
Expert

samozrejme že to bolo rw... 8) som dal trošku zavádzajúci názov témy sorry (už som ho opravil), ale hneď v prvej vete som uviedol že išlo o RW-čko. dal som ho kamošovi nech ho skúsi zmazať on, problém je len v tom, že po vložení do mechaniky sa správa ako keby tam vôbec nebolo tým pádom ho nemožno ani nanovo sformatovať... za posledných 8 rokov je toto prvé dvd/cd - čo som od*ebal, to ma štve najviac.
Napísať odpoveď