sformatoval som DVD-RW, následne som tam nahádzal filmy, ale keď som ho skúsil prehrať tak mi vyhodilo toto:
PS: ani nero ani alcohol 120% ho nechce nanovo naformatovať... JE TO V P*ČI?? alebo?
HELP, ako formatnuť dvd-RW-čko???
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V prvomrade vymazávaj vždy FULL, nie Quick, pretože pri rýchlych vymazávaniach sa po pomerne dosť krátkom čase dvd-rw ako aj cd-rw kazia (keďže sa dáta fyzicky neodstránia), a rob to len cez Nera alebo Alcohol. Dúfam, že si ho nevymazával cez Windows, to by som sa nečudoval keby odišlo po prvom použití...
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skús dať ešte raz úplné vymazanie, keď nepôjde, môžeš mu začať vyberať náhrobný kameň...Enemy22 napísal:konkrétne pri tomto rw-čku som dával väčšinou rýchle mazanie, ale tentokrát som dal úplný formát, ptm som napálil filmy, a teraz toto... takže je mu amen???
// vymazával som ho cez alcohol...
Už sa presne napamätám ale v Alcohole sa dala zaškrtnúť taká funkcia nejaké Brute Force alebo ako sa to volalo. Ale asi len pri rýchlom vymazávaní. Prepísalo to poškodenú tabuľku.
----------------------------------------------------------------------------------------
Asi si myslel , že si vymazal RW ? Lebo s formátovaním DVD som sa ešte nestretol.
----------------------------------------------------------------------------------------
Asi si myslel , že si vymazal RW ? Lebo s formátovaním DVD som sa ešte nestretol.
samozrejme že to bolo rw...
som dal trošku zavádzajúci názov témy sorry (už som ho opravil), ale hneď v prvej vete som uviedol že išlo o RW-čko. dal som ho kamošovi nech ho skúsi zmazať on, problém je len v tom, že po vložení do mechaniky sa správa ako keby tam vôbec nebolo tým pádom ho nemožno ani nanovo sformatovať... za posledných 8 rokov je toto prvé dvd/cd - čo som od*ebal, to ma štve najviac.