Nokia N82 - Skype (hľadám)
Nokia N82 - Skype (hľadám)
Dobrý večer, prosím Vás , neexistuje také niečo ako SKYPE do mobilu ? Nechcem ICQ ani nič podobné . Iba skype , a mať tam kontakty ...Je také niečo ? pre mobil NOKIA n82 (symbian)
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
jednoznacne nimbuzz
cauko. ja pouzivam nimbuzz a musim uznat ze je to bomba. mozes si tam dat icq, skype, windows live, yahoo, facebook, google talk, aim, myspace, studiVZ, gadu-gadu, giovany,twitter a kopec SIP uctov...
samozrejme ze ak chces tak si tam mozes dat len jedno. ja mam ICQ a SKYPE spolu a nemam ziaden problem.volam z anglicka domov bez problemov. je tam len jedna jedina avsak malicka podmienka.
ucty musis mat vytvorene a potom sa uz len raz prihlasis cez nimbuzz a je to.
pokial ja viem tak sa registrovat a vytvarat nove ucty cez nimbuzz neda.
existuje aj original java aplikacia SKYPE ale funguje len v niektorich statoch! funguje aj tu v anglicku ale musis mat operatora "3"
ja mam T-Mobile takze lepsia volba je NIMBUZZ
samozrejme ze ak chces tak si tam mozes dat len jedno. ja mam ICQ a SKYPE spolu a nemam ziaden problem.volam z anglicka domov bez problemov. je tam len jedna jedina avsak malicka podmienka.
ucty musis mat vytvorene a potom sa uz len raz prihlasis cez nimbuzz a je to.
pokial ja viem tak sa registrovat a vytvarat nove ucty cez nimbuzz neda.
existuje aj original java aplikacia SKYPE ale funguje len v niektorich statoch! funguje aj tu v anglicku ale musis mat operatora "3"
ja mam T-Mobile takze lepsia volba je NIMBUZZ