Česko-Slovenská Superstar

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa plusminus »

do buducna sa mozno smajda uchyti viac, iked slabsie spieva, vie spravit show, pri jeho vystupeny bolo na co pozerat. hold kedze superstar robili dve rozdielne krajiny v pocte obyvatelov (nezanedbatelne) tak bolo jasne ze ten z mensieho statu by potreboval byt o 2-3 triedy vyssie ako vsetci ostatni, potom by mozno.. mal sancu..

tymto som nechcel napisat ze bol Chodur hosri, bol lepsi ale moc jednotvarny a nudny...

zas nikto nevie ako do toho zasahoval stab..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja len nechapem, co stale vsetci hovoria, ze Chodur je jednotvarny a vie spievat jeden styl...vsak bezne profesionalni spevaci spievaju jeden styl. Chodur ten svoj zvlada podla mna fantasticky (ok, mozno som zaujaty, ze som jeden z mala ludi, ktorym sa paci ta hudba, ktoru on prezentuje najradsej) a podla mna je urcite lepsim spevakom ten co zvladne jedne styl uzasne nez spevak, ktory "zvlada" viac stylov, pricom ani jeden poriadne. Osobne som proti Smajdovi nemal nic, sympatak, show v pohode, ale spevacky na mna stale posobil, ze je v uplne inej lige nez Chodur.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Vigor: ja len preto, lebo superstar je o zvladani mnoho stylov... jemu niektore nesli vobec, tak ale 100 ludi, 101 chuti..
Napísať odpoveď