stále mi to píše, nemohol by si to teraz skúsiť aj ty?
Ďakujem
//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2009, 11:56 )
V čom môže byť chyba? Keby som ti dal prístup do tej subky cez ftp tak by si mi to nemohol spraviť?
Ďakujem
captcha
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako ti tu už jeden odpovedal, dobré je tam dať otázku typu "Ste človek?" a odpoveď "som". Alebo podobné otázky, ktoré vychádzajú zo slovenčiny a ktorých odpoveď nie je obsiahnutá v otázke. Študujem informatiku a takúto umelú inteligenciu, ktorá dokáže odpovedať na takú zvláštnu otázku by bolo zložitejšie spraviť, minimálne by si tým mal odraziť veľa spamov, keďže boti asi väčšina nie je slovenského pôvodu? Ale do toho sa už nevyznám. A určite nie matematické otázky typu 3+1, také sa už vyskytujú na niektorých fórach a zrejme aj boti sú už na to prispôsobený.
Gepis: Tak hoď sem link na tú stránku, ak si ešte pamätáš link...
Určite je lepšia možnosť dať aj otázku do registrácie ako, len samotnú captchu. A tá capchta je aj tak zbytočná, keď ju roboti prečítajú. Otázka je jasná, a mala by byť aj jasná odpoveď. Ja mám skôr častejšie problém prečítať niektoré captchy, niekedy až na 3.-4.krát sa mi ju podarí prepísať. Stačí do registrácie prihodiť emailová adresu, ak má niekto problémy pri registrácii a je po probléme.
Určite je lepšia možnosť dať aj otázku do registrácie ako, len samotnú captchu. A tá capchta je aj tak zbytočná, keď ju roboti prečítajú. Otázka je jasná, a mala by byť aj jasná odpoveď. Ja mám skôr častejšie problém prečítať niektoré captchy, niekedy až na 3.-4.krát sa mi ju podarí prepísať. Stačí do registrácie prihodiť emailová adresu, ak má niekto problémy pri registrácii a je po probléme.