X-box 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
minoltt
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa minoltt »

Pomoc:
Rychly vianocny darcek od oca pre syna (mojho brata)

Xbox 360 Elite Edition 120GB alebo PS3?
Cisto len na hry!
Kto ma kvalitnejsu grafiku atd?
Na ktore sa da pripojit internet a normalne surfovat po webe? (ak sa da vobec :D)
Lacnejsie hry? popripade prepalenie softveru alebo nejaky chip?
PROSIM HELP
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Choď do krabice, aj keď má menej emotívne tituly a na <> browsovanie po nete [dá sa len na PS3ke kvázi plnohodnotne], x-box je viac pre pubišov, ps3 je pre dospelých, sú na ňu viacmenej serióznejšie hry...
minoltt
Light Expert
Light Expert

ale tak graficky ktore je vyspelejsie?
alebo na ktorom si dali zalezat na detailoch pri hre?

+ este nieco o PlayStation 3 Slim?
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html

Ja mam XB360 max spokojnost.Ber Xbox 360 Elite Edition 120GB.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

minoltt napísal:ale tak graficky ktore je vyspelejsie?
alebo na ktorom si dali zalezat na detailoch pri hre?

+ este nieco o PlayStation 3 Slim?
graficky a výkonovo je vpredu PS3, presne 2x, avšak vydarenosť titulov a ich celkový dojem pôsobí na človeka lepšie na x-box 360. PS3 Slim je nevydarený pokus Sony, je to naozaj zle zvládnutá konzola. Prehrieva sa, je škaredá a ešte raz je škaredá.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Uplink, lepsia grafika je v xboxe, je tam lepsie vyhladzovanie hran atd :) . Ak mi neveris daj si do youtube xbox360 vs. Ps3 . Je tam 4 dielne video. Pre xbox je to controller a jednoznacne grafika, skus si to pozriet. Som na ipode cize ti nemozem poslat link.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Presne to isté video (videá) som videl aj ja.. PS3 mala bod za CPU a neviem čo ešte :D Ale graficky bol hodnotený lepšie Xbox 360..
minoltt
Light Expert
Light Expert

tazke dnes pojdme kupit Xbox :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Do akych TV sa da zapojit xbox?
Filipito
Darca
Darca

cez hdmi, cez scart a cez component :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Dobre som oznacil to co ide do TV?
Prílohy
scart.jpg
hdmi.jpg
component.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:Uplink, lepsia grafika je v xboxe, je tam lepsie vyhladzovanie hran atd :) . Ak mi neveris daj si do youtube xbox360 vs. Ps3 . Je tam 4 dielne video. Pre xbox je to controller a jednoznacne grafika, skus si to pozriet. Som na ipode cize ti nemozem poslat link.
tieto Vaše teórie. Hral si na PS3ke hry ako MGS4.GoP, Motorstorm: PR, Killzone 2, SW:TFU, Uncharted 2: Among thieves, alebo Heavenly Sword? Mňa nezaujíma nejaké videjko z jednej, alebo z dvoch hier, ktoré porovnal nejaký podradný magazín, alebo jednotlivec. Pozri si tech demo x-boxu a tech demo PS3ky. A vyhľadzovanie hrán na x-boxe, alebo PS3? Aké prosím Ťa. Má ho len máličko titulov, ktoré používa skutočný AA a ten zvládajú max 4x s 2mi proximity samplami, ináč používajú len edge blur, ktorý je dosť grcný.

Čiže ešte raz, hrubou silou, potenciálom a výkonom [a teda aj grafikou] je PS3 2x výkonnejšia ako x-box 360. To ako sú terajšie hry optimalizované je druhá kapitolka. Je to chyba vývojárov a navyše aj na x-boxe sa nájde tona titulov, ktoré trhajú a sú žalostne optimalizované, ale o tých sa samozrejme nehovorí, že áno Microsoft. To že si x-box 360 fanboy to je Tvoja vec, avšak nezavádzaj ľudí s mýlnymi informáciami.

http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html

Tam máš porovnanie aj s komentármi. Tie rozdiely sú fakt astronomické :?

http://www.gamespot.com/features/6171831/index.html

Tieto porovnania sú fajn, ale čo som natrafil an niektoré tak sa mi obracal žalúdok. Ani jednu z menovaných hier nevybrali na porovnávanie a to sú čisto vlajkové tituly. Samozrejme x-boxu vybrali len to najlepšie. Ľudia čo vedia ho*no o PS3ke, ako väčšina fanboyov x-boxu sú kŕmení mýlnymi informáciami. Zrovnávajú nezrovnateĺné. Vytiahli x-boxové vlajkové tituly a zrovnali ich s béčkovými titulmi na PS3ke a povedali že x-boxové tituly mali lepšie hodnotenie. Ach jo, ľudská prostota.

http://www.gamepro.com/article/features ... ge-4-of-4/
PlayStation 3 beats the Xbox 360 handily.
Jasné, ale Filipito z hojko.com má pravdu, lebo povedal že x-box má lepšiu grafiku a tak je to daná vec :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

uplink, ja tam osobne astronomické rozdiely v grafike nevidím. Pre mňa to vyzerá rovnako a je mi absolútne jedno, či by som ten NFS Carbon hral na Xboxe360 alebo na PS3. Netuším, čo si všímaš na tých detailoch, ale pre drvivú väčšinu ľudí je ten rozdiel ozaj zanedbateľný :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pilifo o tom píšem...ale jeden nemenovaný užívateľ fóra sa nám tu silou mocou snaží dokázať opak:
Uplink, lepsia grafika je v xboxe, je tam lepsie vyhladzovanie hran atd Smile . Ak mi neveris daj si do youtube xbox360 vs. Ps3 . Je tam 4 dielne video. Pre xbox je to controller a jednoznacne grafika, skus si to pozriet. Som na ipode cize ti nemozem poslat link.
Filipito vymenuj mi 5 vlajkových titulov ktoré si nezahrám na PC čo sú na x-box 360 mimo GoW, Forzy a Fable 2 [každý z nich by na PC šiel, len MS povedal nie] a ja Ti vymenujem ďalších 10 čo sú len na PS3 a PC by ich svojím HW nezvládol, aj keby ich portli...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Royalflush napísal:Dobre som oznacil to co ide do TV?
Nie tak celkom. Napiš radšej čo maš za tv, bude to jednoduchšie.
Filipito
Darca
Darca

Pilifo: PS3 fanboyovi nevysvetlis,
Uplink:fakt nechcem sa s tebou hadat, mam ine veci dnes na praci ako tu tu argumentovt.
TAKZE:
Som normalny clovek nie manik SONY a PS3 ani Xbox fanboy ! Zaujima MA TO CO KONZOLA DOKAZE DNES NIE o 2 ROKY , co asi tebe NEVYSVETLIM , kedze si vzdy budes hovorit o svojej PS3-ke na ktorej sa da hrat tak 20 titulov a o neakej hrubej sile co ani neviem co to je.
:)
btw: argument s tymi titulmi je ubohy, kazda konzola ma vlajkove tituly ktore by pc zvladol a aj tie tvoje ps3karske tituly by pc v pohode zvladol
a jediny kto tu navadza ludi na zlu kupu si tu asi ty , kedze ja tu nikoho na zlu kupu nenavadzam . Ukaz mi jedneho cloveka ktory sa stuazuje na xbox a jeho tituly
Royal flush prvy dobre, treti dobre , ale hdmi co ide to tv vyzera takto, ty si dal do prilohy asi dvi.
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... -QaOzuiuCg
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Filipito: A ten HDMI ide kam? tiez do TV?
Filipito
Darca
Darca

jeden koniec do xboxu a jeden do tv :) . hdmi maju novsie televizie vacsinou HD ready a full HD tv. ak mas starsi tak vyuzijes asi scart :wink:
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Diky moc, ale este furt v tom nemam jasno.

- Na obrazku kde je component cize a/v kabel a hdmi, tak musim zapojit jedno z toho (ktore sa da zapojit do TV), obi dve alebo je to jedno?
- To nalavo, to je ktory z tych kablov? lebo mi ani jeden vyzorovo nepasuje, kedze ten otvor je velky.
- A co su tie 2 otvory vedla HDMI a A/V?

//Uz som pridal fotku. ;)
Prílohy
Xbox360_HDMI_203W_back.jpg
Filipito
Darca
Darca

Royalflush napísal:Diky moc, ale este furt v tom nemam jasno.

- Na obrazku kde je component cize a/v kabel a hdmi, tak musim zapojit jedno z toho (ktore sa da zapojit do TV), obi dve alebo je to jedno?
- To nalavo, to je ktory z tych kablov? lebo mi ani jeden vyzorovo nepasuje, kedze ten otvor je velky.
- A co su tie 2 otvory vedla HDMI a A/V?
popridavaj sem aj fotky lebo tomu trocha nerozumiem ale skusim:
-ak ma tv aj component aj hdmi tak staci zapojit len jedno z toho samozrejme (najlepsie hdmi)
-co nalavo mas na mysli?
-ktore?

//aha takze to v pravo je miesto na sietovku (privod netu do xka)
a to druhe je usb :)
Napísať odpoveď