co sa robi v alkoholovom opojeni ? kradne, bije, vrazdy, znasilnuje, vykrikuje, nadava, ....
vo co go ? PROHIBICIA ! ZAKAZTE TEN SK*RVENY CHLAST...
No lenze tu nejde oto co si ty myslis.bindo011 napísal:v tomto s vami nesúhlasím... myslím si, že tí ľudia by boli pre vás nikým aj keby nehúlili a aj keď húlia. kto chce chybu na tom druhom vždy nájde...a mám kamarátov ktorý húlia aj 5-6 rokov a že by boli zrovna dementi to si nemyslím....
nie niesom ťažký gangster čo húli...a neviem ako k takémuto názoru môžeš vôbec prísťDieg0 napísal:Aha tak ty budes asi tazky gangster co huli ze?
Hovori ti nieco mesto Liptovsky Hradok?To mesto by sa dalo fakt prezyvat fetakovo.Poznam odtial najvacsieho dodavatela marihuany a nemozem povedat ze to nie je v pohode clovek.Je fakt v pohode ale je absolutne posekany, zacne skolu nedokonci, zacne robotu a o 3 dni hlada inu, matka mu doma stale nadava ze preco riesi tu marihuanu.S dievcatami podobne.Pokial sa mu dievca neprisposobi v akejkolvek malickosti tak ju pusti k vode bez ohladu na to ci spolu chodia den a ci rok.Ma dlhy a nema ich ako splacat (mne dlzi 200€ a to je este jedna z mensich ciastok) tak mame kradne peniaze... A povedz mi co je toto za zivot?Vsak mne sa uz len ked si to sam po sebe citam dviha zaludok ako niekto takymto stylom zivota moze zit
Na druhej strane poznam chalana ktory huli snad 12 rokov (teraz ma 27) a je to taky pohodak ze vacsieho pohodaka snad nepoznam. Fakt clovek s ktorym nikdy nebola nuda a ked som s nim bol co i len polhodinu tak som odchadzal s bolestou ust co som sa vzdycky tak smial.A mozem povedat ze je to fakt zodpovedny clovek ktory ma manzelku a o chvilu aj dieta
bindo011 : Tak a teraz sa ta pytam - Myslis si ze odsudzujem ludi podla toho ci hulia?
To mas pravdu, ja travu ani neuzivam ani nepredavam, ale ide o to, ze mnohym studentom to moze pokazit buducnost a pritom to nie je ziadna extremne nebezpecna droga pricom alkohol je pri predavkovani nebezpecnejsi.Pinhead napísal:To by nebol najmenší problém......
GothaR,
aká zmena???? Porušuješ zákon..... dobre - na to máš právo, Tvoje rozhodnutie...... ale rovnako aj musíš byť pripravený na to, že si budeš niesť aj dôsledky, nech už sú akékoľvek.....
a prave preto dekriminalizovali v Cesku marihuanu do 15g (aj keby stacilo do 7-10g) pretoze aj tak si ju zozenu a nasledny zapis v registri trestov im doj**e buducnostGothaR napísal:To mas pravdu, ja travu ani neuzivam ani nepredavam, ale ide o to, ze mnohym studentom to moze pokazit buducnost a pritom to nie je ziadna extremne nebezpecna droga pricom alkohol je pri predavkovani nebezpecnejsi.
3 až 8 rokov. Súhlasím s tebou vo všetkom. Kamarát tiež čaká na súd. Chcel spraviť niekomu laskavosť a bol v nespravnom čase na nespravnom mieste.GothaR napísal:Frikso: zafajcit si moze, lenze ked ta cestou na chatu nahodou stopnu policajti a najdu ti 2-3 gramy, tak mas problem. V poslednych rokoch som situaciu nesledoval, ale cital som o sude s nejakym studentom, ktoremu nasli asi 2 jointy a ukecal to "iba" na podmienku pricom mu povodne hrozil este vyssi trest. Prave v tomto system potrebuje zmenu.
Veru nie je to bohvieco a boli to moje najhorsie mesiace v mojom zivote.Nikomu to neprajem zazit.Veru ze tym ze som prestal dilovat sa moj zivot obratil hore nohami v pozitivnom zmysle.Plavat som to nechal vlastne kvoli rodicom ktori mi na to prisli.A som velmi rad ze mi na to prisli inac by som v tom lietal pravdepodobne doteraz.bindo011 napísal:Dieg0 nie nemyslím si, že odsudžuješ ľudí kvôli tomu že húlia. ale mne to proste tak vyznelo, pred tým ako si ma zasvätil do tvojej minulosti.... toľko k tej odpovedi...aa k tej tvojej story. nie je to bohvie čo, že si díloval...aj keď nie dlho...ale na druhej strane je fajn že si sa z toho prebral a dokázal si to nechať plávať...neviem či len tak sám od seba alebo ťa k tomu niekto dokopal. no a narobiť si dlhy ti asi tiež nieje na prínos...
. proste chcem povedať to, že na vine nieje tá tráva sama o sebe ale ľudia...ja sa tu nechcem vravieť že ako dlho už dávam a pod. ale pokiaľ to vieš ustriehnuť, tak to až taká zlá vec nie je...
. možno si povieš, že je to názor človeka, ktorý neskúsil tú "druhú stranu"...a popravde ju ani skúsiť nechcem...
mmm... aj tabak si mozes na zahrade pestovat. Rovnako mozes mat aj ovocny sad a niektore plody mozes destilovat.zvonenie33 napísal:Totiz ked si niekto vypestuje rastlinku ci uz doma pod lampou alebo niekde vonku v kukurici tak k nej ziskava vztah, uz to pre neho nieje obycajna droga, ale nieco co vytvoril on, o co sa dlhu dobu staral.