Pozicanie auta
Pozicanie auta
Nazdar! Koncom januara pojdem na dovolenku ale vyzera to tak ze budem muset pozicat auto, nepoznate nejaku pozicovnu ktora pozicava auta aj na cestu do zahranicia? Dik
-
aughostino
Medium Professional
Mozem ti napisat osobne skusenosti - na firmu som vybavoval a bral osobne auta od teocar v BA - bral som 2 octavie a audinu a5ku. Ceny mierne vyssie, vsetko uplne v poriadku, seriozne jednanie.....
Ak hladas nieco lacnejsie, ale zaroven starsie auto (octaviu, fabiu), mozem ti dat kontakt na jedneho zivnostnika v BA, u ktoreho by to snad slo lacnejsie....
A ak to chces na januar, uz teraz je celkom neskoro, tak sa rozhodni co najskor...
//este, co sa toho teocaru tyka, ak nemas do 20, neboj sa s nim jednat ako zakaznik. Cakal som na neho asi pol hodinu ked sme sli po audinu....
Ak hladas nieco lacnejsie, ale zaroven starsie auto (octaviu, fabiu), mozem ti dat kontakt na jedneho zivnostnika v BA, u ktoreho by to snad slo lacnejsie....
A ak to chces na januar, uz teraz je celkom neskoro, tak sa rozhodni co najskor...
//este, co sa toho teocaru tyka, ak nemas do 20, neboj sa s nim jednat ako zakaznik. Cakal som na neho asi pol hodinu ked sme sli po audinu....
Tak tipek z TEOCARu sa snazi brutalne (poznam ho, kedze s nim spolupracujem na webe). Ak ti nejde o premiove znacky, tak ma ceny celkom v norme. Co sa tyka moznosti prenajmu do zahranicia - kedze ma aj zahranicne havarijne poistenie, nie je problem vycestovat s nim mimo SR. Navyse teraz ma akciu, ze GPS, retaze a ja neviem ake doplnkove sluzby gratis (aj ked to na tomto webe este nahodene nema), jazyk ti neodpadne ked sa spytas.