Na akom koncerte ste boli?reporty please :)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
virus64
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa virus64 »

Naposledy som bol na Helenine oči, u nas v Belej. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Vcera som bol v Budapesti na takom malom akustickom koncerte Anneke van Giersbergen(gathering, agua de annique) a Danny Cavannagh(anathema).... konalo sa to v nejakom starom kulturnom dome s kapacitou maximalne 350 miest

predkapelu im spravili nejaki madari, boli dobri ale pokusom o Johnyho Casha - Hurt, si to u mna total pokazili...

potom vysiel na podium Danny a zahral a pobavil uplne super, zahral cca 7 pesniciek a kazda stala zato - bolo na nom vidno ze kazdu preziva a uziva si ju :)

po Dannym bol rad na Anneke, ktora samozrejme trosku pojasene meskala :) no hned sa pustila do hrania a spievania a poviem ze to nemalo chybu, bola proste uzasna :) najlepsie bolo ked jej usiel nejaky ton na gitare - tie jej ksichtiky potom a hlasky typu "fuu" "hups" a hned bol kopec smiechu v sale...alebo ako rozpravala o jej koncerte v turecku den dozadu, to tiez nemalo chybu... samotna Anneke zaspievala tiez asi 7 piesni a potom prisla na rad pauza, po ktorej sa obaja hlavni akteri dostavili na podium spolocne a vtedy len zacala ta prava zabava(vybita baterka v gitare, na 4x dobre zacata pesnicka, ppcny doprovodny basak)... spolocne zahrali dalsich 5-6 pesniciek a musi sa nechat, ze im to islo fakt dobre... :)

myslim,ze kazdy kto tam bol sa musel dobre bavit a musel mat silny zazitok z toho... ak to mam tak zhrnut tak Anneke je taka mala pojasena koza z Holandska, ale neskutocne zlata a ten jej hlas je asi ten najkrajsi aky som kedy pocul ...

a som spokojny este o to viac, ze mam od nej aj podpis a fotku s nou :) tesim as ked ju znova uvidim nazivo :) lebo toto bol asi nejlepsi koncert na akom som zatial bol

//autoeditácia príspevku ( 31 Dec 2009, 0:50 )
jeeeeeees - nejaka dobra dusa nahodila na youtube najvtipnejsiu cast koncertu ked zlyhavala technika, mne vtedy od rehotu slzy tiekli :D

- evil technics FTW :D
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

a neukážeš nám tú fotku? :D

jáj, keby sa tak chcela ukázať niekedy na Slovensku :)
Napísať odpoveď