Ahojte
Mam nasledovny problem ,odisiel mi pc ,a potrebujem sa dostat na svoj mail ktory mam cez microsoft outlook ([email protected]) ,lenze ked som sa prihlasil na konto cez iny pocitac tak tie spravy ktore som mal v tom povodnom mi tam neukazuje ,je nejaka moznost ako sa dostat k prijatym a odoslanym spravam z povodneho pc_?
malo by to ist ,kedze to je jedno konto ,len sa chcem prihlasit na inom pc
Prosim poradte
dakujem
Ak máš Outlook nastavený na pop3 a všetka stiahnutá pošta sa zo servera maže, tak bohužiaľ sa nijak nedostaneš. Jediné riešenie je nájsť priečinky so správami v starom počítači a nanovo ich naimportovať do fungujúceho Outlooku.
Outlook si správy ukladá do súboru .pst ..pohľadaj si na nete jeho uloženie podľa Tvojej verzie Windowsu (98/XP/Vista/7)
dakujem ,len dostat sa do pc bude kusok problem
totizto odisla mi grafika ,tak som tam dal staru do pci vsetko slapalo ,no naraz nabieha ale uz ked ma nabehnut system tak sa restartuje a stale dookola,takze sa do neho nedostanem
a pristup na sata disk iny nemam
stiahni si trebars ubuntu (alebo hociktoré live distro), nabútuj ho, a z neho si ten konkrétny súbor napál alebo hod na usb... popripade zazalohuj dalšie dôležite veci potom reinstaluj win
čo si mysliš že ti poradime? ked sa nedostaneš do systemu, ani nudzovy režim nefunguje, tak jedine reinstall... nič ine... a ak bude problem pretrvavat, tak hladat chybu inde