Vista Home Basic - GUEST KONTO

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Vista Home Basic - GUEST KONTO

Príspevok od používateľa CheZteR »

zdravim, donedavna som mal na Viste svojich 2ch uzivatelov, prednedavnom som v Nastaveni pouzivatelskych kont zapol uzivatela GUEST - ved clovek nikdy nevie
no ale teraz pri prihlasovani do systemu mi ho tam vidno a dost mi to vadi
nedalo by sa to nejak skryt?aby bol vidielny iba v nudzovom rezime napriklad?ako je to na XPcku trebárs...proste chcem ho mať, len aby ho nebolo vidno :)

dakujem za tipy
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

celkom potom nechapem o co ti ide ,konto quest je na to aby sa na to konto prihlasil niekto kto by nemal mat opravnenie na nic ine ako si len pozriet trebars web alebo nieco napisal vo worde ,co to ma spolocne s nudzovim rezimom naozja nechapem :roll:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

chcem ho skryt, ale chcem aby bolo, napriklad viditelne iba v nudzovo rezime alebo take nieco
ako je v XP v nudzovom rezime viditelne konto administrator, lebo vo viste nic take nieje
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nieje lahsie to quest konto zapinat ked vies ze niekto cudzi bude pouzivat tvoje pc ? ved to je uplne jedno ako to nakoniec budes mat nie ? konto quest nema s kontom administrator absolutne nic spolocne ,no aj administrator sa da zobrazit v hlavnej ponuke profilov
Napísať odpoveď