Program na nahravanie zvuku

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Program na nahravanie zvuku

Príspevok od používateľa Plasmon »

Hladam nejaky jednoduchy program ktory nahrava zvuk z pocitaca a hned ho aj prekonvertuje do mp3 formatu.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

goldwave ... len si nastavíš ako nahrávacie zariadenie nie mikrofón ale stereo mix a v goldwave si už len spravíš nový súbor, spýta sa ťa ako dlho bude trvať, dáš ja neviem 2 minúty a už len dáš nahrávať a čakáš alebo pustíš svoj zvuk .... keď nahráš tak vypneš nahrávanie, dáš uložiť ako mp3, tam si môžeš aj nastaviť kvalitu či mono-stereo, či 64kbps alebo neviem koľko, to postačí stereo 128 kbps a keď to nebdue chcieť uložiť náhodou tak si stiahneš len mp3 kódek pár kilový, ktorý ti zadara ponúkajú na stránke v pohode
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Dobre uz som to zvladol. Dakujem a posielam K:plus:...

//Este mam jednu otazku, ze aku ma priponu klasicka pesnicka na zvukovom disku?
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Sa mi zda ze ma koncovku .cda
search2012
Amateur
Amateur

Free MP3 Recorder

Príspevok od používateľa search2012 »

Free MP3 Recorder tento program najlepší môžež nahrávať koľko len chceš hned ty to prekonvertuje do mp3!!
Free MP3 Recorder
Prílohy
Free-MP3-Recorder.gif
Free MP3 Recorder
(24.54 KiB) 1179 stiahnutí
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

joj to take programy no ale neberiem ich nikomu ale mam tiez dobry tip ak nahodou a to je JetAudio, nieje to program iba na nahravanie zvuku ale je to komplexný program pre prácu s videom a aj so zvukom. Umožňuje prehrať všetky hlavné formáty súborov a diskov vrátane WAV, MP3, mp3PRO, OGG, WMA, MPG, AVI, WMV, MIDI, RM, video a audio CD, grabovať zvuk aj obraz a ten ukladať v rôznych formátoch a povoľuje aj prevod z jedneho formátu do druhého. Ďalej môžete napaľovať hudobné CD, prehrávať DVD disky a disky VideoCD a ďaľšie. V programe je samozrejmosťou zmena vzhľadu. Okrem týchto funkcií, máte možnosť vytvoriť si vlastné internetové vysielanie pomocou JetCast, ktorým je JetAudio vybavený. Podporuje rôzne zvukové efekty vrátane širokej, rezonancie, a x-bass; viackanálový zvukový výstup, crossfading pre plynulý prechod medzi dvoma songami a mnoho iných funkcií.

//ten popis sa mi nechcelo pisat tak som ho okopiroval z jednej stranky o tomto programe
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nevie niekto poradiť naozaj schopný program? Vyskúšal hore 2 spomenuté, ale po nahraní to proste nič neprehrá. Zvukový súbor je "prázdny", ako keby sa nič nenahralo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

rados915 máš v preferenciách nastavené na source "what you hear"? Resp. z akého zdroja nahrávaš? Mikrofón, alebo to čo hrá v reprákoch?
rados915
Guru
Guru

uplink napísal:rados915 máš v preferenciách nastavené na source "what you hear"? Resp. z akého zdroja nahrávaš? Mikrofón, alebo to čo hrá v reprákoch?
Ak sa bavíme o Goldwave tak tam mám nastavené Vstup (názov zvukovky). Ono to nahráva, ale nič neprehrá. Potreboval by som nahrávať zvuk z ventrila, ale niekedy aj normálne čo počujem zvuky napr. zo slúchadiel alebo reprákov.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Čiže tam behá "krivka", ale neprehráva Ti to samotné audio, jo?
rados915
Guru
Guru

uplink napísal:Čiže tam behá "krivka", ale neprehráva Ti to samotné audio, jo?
No problém je, že ani krivka nebehá. Nastavil som ako Device Reproduktory a aj Mikrofón a nenahrávalo to vôbec nič. A nič iné sa tam nastaviť nedá, tak neviem.

// Len taká vodorovná čiara ide cez obrazovku, ale nenahráva teda asi nič.
spirki
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spirki »

no a v nastaveniach zvukovky resp. vo windows volume panel máš nastavené čo? Pre nahrávanie z ext. zdroja musíš mať zaškrtnuté buď line in alebo microphone, pri mikrofóne daj +20db boost inak bude signál veľmi slabý, ak chceš nahrávať všetky zvuky, ktoré počuješ daj buď What U Hear alebo Stereo Mix a muši to isc ...
Napísať odpoveď