Aký mate fotoaparát ?
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja som mal kedysi fuji s6500 a kvalita bola vynikajuca. ale tato tvoja rada trpi prisernou aberaciou a sumom a fotky na vyssich ohniskach boli na dokumentacnej urovni, proste zle. ultrazoomy je najhorsia kategoria fotoaparatov pretoze spaja dohromady nevyhody kompaktov a zrkadloviek, nizku kvalitu fotiek a velke rozmery pristroja a okrem velkeho rozsahu objektivu, ktory je aj tak nie velmi pouzitelny, neponuka nic naviac. daleko lepsi je kompakt s mensim rozsahom zoomu (cca 3-5x), jednak je skladny a vysledok je lepsi nez toto.
ale marketing funguje, ved ja som kedysi tiez mal UZ.
ale marketing funguje, ved ja som kedysi tiez mal UZ.
Nechcem moc vytvarat nove temy, a je to ohladom fotakov, tak preco to nepichnut tu
Uvazujem o kupe tripodu..rad by som uz aj s hlavou, ako zaciatocnikovy mi netreba nic zvlastne, ako moj favorit je Giottos MTL9251 Pro Tripod with MH5011 Head Len sa mi nedari najst ziadnu recenziu...ked niekto o niecom vie..hned to tu poslite, popripade nejake nazory.
Uvazujem o kupe tripodu..rad by som uz aj s hlavou, ako zaciatocnikovy mi netreba nic zvlastne, ako moj favorit je Giottos MTL9251 Pro Tripod with MH5011 Head Len sa mi nedari najst ziadnu recenziu...ked niekto o niecom vie..hned to tu poslite, popripade nejake nazory.
Re: Aký mate fotoaparát ?
chlapec10 napísal:Takze na stole mi sedi moja nova Krasavica, Nikon D3s![]()
![]()
meeeeh
-
zelovoc
Darca
to nam das jednu tmavu fotku jednej krabice?
ja chcem vidiet ten fotak a to co z neho lezie.
kua, d3s...
kua, d3s...
-
chlapec10
Addict
neboj, dockas sa, bol som cez den v praci, a teraz sa nabija uz par hodin baterka(chvilu to trva, ale na jedno nabitie=cca 5000 cvakov), ale potom nacvakamzelovoc napísal:to nam das jednu tmavu fotku jednej krabice?![]()
kua, d3s...
PS: ale uz teraz ti mozem povedat ze to lezie z neho rychlostou 9 a 11 zaberov za sekundu
Viac by ma to vzrusovalo keby si tam mal krabicu od Canonu EOS-1Ds Mark III 
no tak na tom ta nema co vzrusovat ani keby to bol Mark IV.... canon oproti nikonu posledne roky strasne klesa...
Tak to urcite...
-
Jeremy
Medium Professional
a co budes robit s tymi starymi fotakmi co maschlapec10 napísal: neboj, dockas sa, bol som cez den v praci, a teraz sa nabija uz par hodin baterka(chvilu to trva, ale na jedno nabitie=cca 5000 cvakov), ale potom nacvakama dam to Fotite temy
PS: ale uz teraz ti mozem povedat ze to lezie z neho rychlostou 9 a 11 zaberov za sekundu
inac zavidim krasna masina
-
zelovoc
Darca
chech, keby som mal MkIV alebo III a 28-70L a 70-200L (2.8IS) bol by som spokojny na dooooost dlho.Maki napísal:no tak na tom ta nema co vzrusovat ani keby to bol Mark IV.... canon oproti nikonu posledne roky strasne klesa...