jasne ze to neni na prvom mieste, ale chyba mi a neviem sa s tym dako zmierithughito napísal:No tak vidíš, musíš si určite priority, či je to pre teba až také dôležité, alebo sú aj dôležitejšie veci.
Sám neviem ako ďalej ...
Musíš najprv poskytnúť ty parkrát svoj jazýček a keď sa jej to zapáči tak jej to odoprieť, že s tým máš tiež problém 
AJ v sexe je to o tom čo vyhovuje obom a takisto ako vo vzťahu o určitých kompromisoch.
Miluješ tú osobu? Je skvelá vo veľa iných veciach a stojí ti za to? Holt tak fajku budeš musieť oželieť alebo si nájsť ktorá ti to urobí ale možno bude mať iné zlé vlastnosti. Ty jej možno tiež nedopraješ poriadnu tancovačku lebo si drevo (príklad) ale prežije to lebo v iných veciach si super.
Možnože to nebolo najlepšie prirovnanie ale chápeš čo chcem povedať.
Ak ju náhodou k tomu pokusne ukecáš, nefajč, nepi tvrdý alkohol, žiadne koreniny a štiplľaviny a veľa ovocia počas predchádzajúcich 48 hodín.
Veľa šťastia !
AJ v sexe je to o tom čo vyhovuje obom a takisto ako vo vzťahu o určitých kompromisoch.
Miluješ tú osobu? Je skvelá vo veľa iných veciach a stojí ti za to? Holt tak fajku budeš musieť oželieť alebo si nájsť ktorá ti to urobí ale možno bude mať iné zlé vlastnosti. Ty jej možno tiež nedopraješ poriadnu tancovačku lebo si drevo (príklad) ale prežije to lebo v iných veciach si super.
Možnože to nebolo najlepšie prirovnanie ale chápeš čo chcem povedať.
Ak ju náhodou k tomu pokusne ukecáš, nefajč, nepi tvrdý alkohol, žiadne koreniny a štiplľaviny a veľa ovocia počas predchádzajúcich 48 hodín.
Veľa šťastia !
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Tak sa nakoniec na to vykašlem asi nebude nič medzi nami ... neodolala cigarete v mojom prítomnosti na čo som dosť háklivý a vadí mi to lebo nechcem aby si namiesto bozkávania stále cucala palec od nervozity , že si nemôže zapaliť
.
+ stále si myslím že je pre mńa moc dokonala.
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 19:42 )
+ stále si myslím že je pre mńa moc dokonala.
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 19:42 )
díkbegbeee napísal:...
Chlapce nevies co robis
.Taktiez mam takmer 19 a nasiel som tiez idelne dievca uz pred 4 rokmi.Nehuli,nepije,nefajci, je slusna, inteligentna, mila atd... vedel by som rozpravat romany.Vies co by som dal za to byt s nou aspon raz do mesiaca?Nebud debil a rob co vies.Ja som s toutou dievcinou raz za rok, raz za dva roky.Byt na tvojom mieste tak uz davno poznam "verdikt".
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
KaptMichal