O2 SMS
O2 SMS
caute,
od vcera mi nejdu posielat sms z O2 do O2 (ci ide do inych sieti neviem, nemam kredit). mam aktivovanu tu sluzbu, ze cely december posielam sms a mms zadarmo. netusim co sa mohlo stat, teda vcera sa mi fon vyvalal v snehu ale volat a prijimat smsky ide. neviete, kde moze byt chyba?
od vcera mi nejdu posielat sms z O2 do O2 (ci ide do inych sieti neviem, nemam kredit). mam aktivovanu tu sluzbu, ze cely december posielam sms a mms zadarmo. netusim co sa mohlo stat, teda vcera sa mi fon vyvalal v snehu ale volat a prijimat smsky ide. neviete, kde moze byt chyba?
sms iduposielat,je to zadarmo,ale treba mat kredit...ked neni kredit,tak sa da poslat zopar sms a potom nejdu,ked sa dobije kredit tak sa zneho odrata,aspon umna je to tak...ale co je dost haluz,ze mam ten net neobmedzeny za 6eur,je zaplateny na mesiac,no ked miniem kredit tak ma nepripoji na net,gprs je neaktivne,trochu odveci
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
musis mat aspon kusok kreditu sa mi zda lebo presne toto iste sa mi prihodilo vcera volam s kamosom a zrazu mi dosiel kredit tak som si povedal ze mu poslem SMS kedze je O2 ale jak to islo odoslat tak sa to zaseklo a napisalo ze odosielanie sa nepodarilo alebo nieco take dobil som si kredit a uz mi to ide