Reproduktory
Reproduktory
Kedysi som bol v jednom podniku, a mali tam take uplne malicke reproduktory, fakt mini, ale z brutalnym vykonom a kvalitou zvuku. Proste krabicky 10x10x10cm .. Spytal som sa co to je, tak neaka specialna znacka americka..
A zabudol som ako sa to volalo, teraz to hladam a neviem to najst. Nevie niekto o co ide?
A zabudol som ako sa to volalo, teraz to hladam a neviem to najst. Nevie niekto o co ide?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
trend, to su domáce repraky k PC ci NTB a sú drahé ako fras (cca 400€), ale aj tie majú slušný výkon. UjoNecro má pravdu, pravdepodobne to boli Bose, špecializujú sa na túto oblasť
Ale je to dosť prémiová značka.
Skôr to boli takéto profi repráčiky, ale ak ich chceš na doma, tak zabudni, jeden taký repráčik stojí okolo 190-200€ a potrebuješ ho niečim nakŕmiť
Skôr to boli takéto profi repráčiky, ale ak ich chceš na doma, tak zabudni, jeden taký repráčik stojí okolo 190-200€ a potrebuješ ho niečim nakŕmiť
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To boli asi veci zo sérieacoustimass...
ani podla hlasitosti. Jedine to by si vnimal, ze si od neho daleko, alebo blizsie, ale stale by si nedokazal podla zvuku jednoznacne urcit miesto kde subwoofer je. A ak je ozaj vykonny subik, tak to ze si daleko/blizko, urcujes asi stylom "presiel som 20 metrov a zda sa mi ten zvuk silnejsi". Bavime sa ovsem o uzavretom priestranstve s dostatocne silnym woofrom.
Re: Reproduktory
Boli to Bose, je to tak, ľudkovia a je to ozaj prémiová vec..
vdak za komenty