Naco je dobry 80GB disk ako systemovy??? je pomalsi ako ten 1TB, naco je to potom dobre? Kup si tam WD raptor, tam uvidis rozdiel v rychlosti systemu a kapacitu to ma taku istu.
Ten 1TB disk si rozdel aspon na dve particie, lebo ked ti skape ta jedna, tazko zaplaces.
co ako mas urobit? sak si kup ten 1TB ja by som bral WD a rozdel si ho dajme tomu 100GB si daj C a 900GB na D (to je len priklad ty musis vediet kolko potrebujes na C).. a mas to vyriesene nic ti to nespomali..
vazne?ja som mal doteraz 180GB(2x80GB HDD(jeden maxtor,druhy hitachi))a mi to bohate stacilo..a to som stahoval filmy jak blazon nezaplnil som ani tristvrtinu disku..ta ked som ja vydrzal so 180GB ty vydrzis s 900MB ale sak to je tvoje rozhodnutie..ked si myslis ze to vyuzijes ta ok..
scenar 1:
pc sa bude samovolne restartovat, moze blbnut
scenar 2: zdroj pri vysokej zatazi zacne piskat a nasledne sa poberie na onen svet.
Velmi dobre porekadlo hovori: nie sme tak bohati, aby sme si mohli dovolit kupovat lacne veci. Radsej kup raz, nieco lepsie, aj ked drahsie, ako menit tento zdroj kludne aj viac razy do roka. Ak uz chces silou mocou setrit, zober aspon Fortrona, ak chces nieco solidne, potom seasonic/corsair, enermax...
presne kolega nadomnou ma pravdu,, a ber ho za slovo lebo vie o com hovori... priplat si a mas istotu a bez problemov.. inak zda sa mi ze len ta grafa potrebuje 500W zdroj.. takze ja by som zobral asi nejaku 650/700W..
Suffel napísal:presne kolega nadomnou ma pravdu,, a ber ho za slovo lebo vie o com hovori... priplat si a mas istotu a bez problemov.. inak zda sa mi ze len ta grafa potrebuje 500W zdroj.. takze ja by som zobral asi nejaku 650/700W..
radsej rovno 1000w abo 5000w pre istotu....
K teme, neviem ci modecom 530 je istota, isiel by som do nejakeho 550w lepsej znacky napr corsair alebo take nieco....
btw ja mam eurocase uz 4 rok a stale bezi dokonca vydrzal napor nonstop 2 tyzdne ventilator nehuci ziadne restarty ziadne piskanie.
nie je vsak nic taktovane
ale tazko sa hovori mozno som mal stastie mozno pred 4 rokmi eurocase boli v poho ale nelutujem, ze som zbytocne nekupoval znackovy