jerik napísal:hm, no reproduktory pri iphone su dost slabe. iste by som iphone nepouzival na pocuvanie hudby cez reproduktor....
on je ten reprak len jede, ta druha mriezka je mikrofon. no a pocuvanie hudby cez repraky povazuje valna vacsina ludi za sedlactvo, takze ani vyrobcovia nemaju dovod montovat lepsi reprak, ked je zariadenie urcene na pocuvanie cez sluchatka
Red Rocket games ma akciu a do 1 januara maju vsetky hry zdarma
ak niekto nevie o koho ide, tak su to tvorcovia peciek ako Mevo and the grooveriders alebo Little runner
Ja odporucam Mini Squadron. Stiahol som ju for free ked bola zadarmo pred 3 dnami cca. Peckove ovladanie, moznost odomknutia asi 50 lietadiel, bavi ma to a to hry skoro vobec nehravam. Ak mate nejake tipy na Free dobre hry dajte vediet.
tak iphone puce celoplosne zase v t-mobile vypredany.. najlepsie na tom, ze bez telefonu nechcu uzavriet zmluvu, tym padom ak to nestihnu do silvestra su vsetky akcie v pi*i
čaute tak som sa stal uzivatelom Iphone-u 3GS je to krasa ... predtym som mal 3G na mesiac a rozdiel je v niektorych aplikaciach vidiet .... len sa cem opytat neviete nepredavaju v tmobile niejake poriadne kryty pre iphone ? pac som kupoval od orange u a tam nemaju ;(
// yop myslim puzdro .. proste take nieco gumene co chrani spodok iphone u
kryty? no ak myslis nico vduchu krytov na napr. 3310 tak take sa IMO samostatne nepredavaju, ale ak myslis puzdro/prezervativ tak to kupis v kazdom lepsom mobil shope.
jackb napísal:super sprava, len ja ako zaciatocnik netusim ako dostat XP len ked zahram 100%
Dnes som si k tomu prvykrat sadol tak dlhsie. Tiez nemam sajn, jedine co ma mrzi je, ze online nebol pristupny zatial. A povedal by som, ze tam XP pojde ziskat tiez. Som zvedavy. Este taka 100-200 dolarova iTunes karta a vsetko ide na TTR3 na in-app buys.
MP4-24 napísal:ja mam 3G kupovany na Slovensku cez Orange a co citam fora mnohim to nejde a ze je viac navodov ktorimi mi odporucic vyskusat ?
tak ze by bol nejaky problem s 3G tak to neviem a este som nepocul.
Ja osobne mam 3GS 3.1.2 krasne jailbreaknuty za 30 sekund. A ak si o tom uz nieco cital alebo mas google tak blackra1n ti predstavovat nemusim.
Jedine iPhony ktore maju problemy su najnovsie basebandy 3GS podla serioveho cisla ***40****** a vyssie. Ale to nie je tvoj pripad.