FACEBOOK prezyvka
caute, neviem kde si mam nastavit prezyvku na facebooku.. pls helfnut
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nema niekto problem vo Firefoxe s pridavanim obrazkov na nastenku??? Vcera nic, dnes tiez nic, skusil som to v Opere a tam to v pohode nahralo.
plusminus: Tie Zynga hry su nejak divne optimalizovane, vsak Farmville ide dost biedne, strasne vytazuje procesor, na starsich je to pri vacsej farme takmer nepouzitelne, je tam katastroficka optimalizacia a zrejme ich to ani nestve.
plusminus: Tie Zynga hry su nejak divne optimalizovane, vsak Farmville ide dost biedne, strasne vytazuje procesor, na starsich je to pri vacsej farme takmer nepouzitelne, je tam katastroficka optimalizacia a zrejme ich to ani nestve.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Par mesiacov dozadu boli zynga hry v pohode optimalizovane...aspon co sa tykalo farmvile (nesekalo atd...), ale po poslednych updatoch to hrozne pokazili 
Filipito: povodne ked mi prisla sprava na facebook tak to bolo len male sekundove trhnutie prehliadaca, ale teraz je v podstate nemozne si tam chatovat -.-
Filipito: povodne ked mi prisla sprava na facebook tak to bolo len male sekundove trhnutie prehliadaca, ale teraz je v podstate nemozne si tam chatovat -.-
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
urcite ano, hladaj..
dokonca si mozes obmedzit pisanie sprav od cudzich ludi, abo dokonca mozes aj zamedzit tomu aby ti posielali cudzi ludia ziadosti o priatelstvo.. len sa treba pokutrat v nastaveniach sukromia
//jj brm, nie si jediny.. dnes to je este viac posahane nez bolo do teraz. nechapem co sa s tym stale hraju, a ked daco skusaju, tak preco to najskor neotestuju lokalne musia kazdu blbost co vymyslia testovat na uzivateloch? clovek potom len zbytocne nervy ma... skuena zavislost
dokonca si mozes obmedzit pisanie sprav od cudzich ludi, abo dokonca mozes aj zamedzit tomu aby ti posielali cudzi ludia ziadosti o priatelstvo.. len sa treba pokutrat v nastaveniach sukromia
//jj brm, nie si jediny.. dnes to je este viac posahane nez bolo do teraz. nechapem co sa s tym stale hraju, a ked daco skusaju, tak preco to najskor neotestuju lokalne musia kazdu blbost co vymyslia testovat na uzivateloch? clovek potom len zbytocne nervy ma... skuena zavislost
Mám stále aktualizovaný Firefox a pridávanie fotiek stále v pohode.hojko napísal:Nema niekto problem vo Firefoxe s pridavanim obrazkov na nastenku???
Mne skôr Firefox blbne v tom zmysle, že ak niečo napíšem a čakám na odpoveď (komentár), tak ho nevidím, kým FB nenatiahnem na novej karte, obyčajný reload (F5) nepomáha.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Jak hladam tak hladam nemozem to jednoducho najstsharky-no napísal:urcite ano, hladaj..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
chcel by som vedieť, ako vypnuť z profilu veci, čo som olikoval, okomentoval a s kym som friend.. som to asi pred rokom a pol vypol
, ale žial asi sa zase niečo menilo a od minulého týždňa mi to znova ukazuje, kukol som všetko ale neviem prísť na to ako sa to vypne.. nevedel by mi niekto poradiť??? vopred ďakujem 
-
Old Dirty Bastard
Guru
problem so zamrzanim ciastocne vyrieseny...
sposobuje aktualizacia FF.. nahodil som stary firefox a chat funguje opat normalne (az na zvuky ktore ma asi na svedomi Quick Time)
takze ak chcete, nainstalujte si mozillu z prilohy a zakazte aktualizacie
s verziou 3.5.x mi to nefungovalo
kamarat mi potom poslal az 3.0.10, co je asi dost velky skok vzad ale ako docastne riesenie mi to pride priatelne.
btw. Na liste opat ostavaju offline uzivatelia
tak nie
uz tam nie su po refreshe
sposobuje aktualizacia FF.. nahodil som stary firefox a chat funguje opat normalne (az na zvuky ktore ma asi na svedomi Quick Time)
takze ak chcete, nainstalujte si mozillu z prilohy a zakazte aktualizacie
s verziou 3.5.x mi to nefungovalo
kamarat mi potom poslal az 3.0.10, co je asi dost velky skok vzad ale ako docastne riesenie mi to pride priatelne.
btw. Na liste opat ostavaju offline uzivatelia
tak nie
- Prílohy
-
- Firefox.v3.0.10.SK.part2.rar
- part2
- (2.68 MiB) 47 stiahnutí
-
- Firefox.v3.0.10.SK.part1.rar
- part1
- (4.77 MiB) 47 stiahnutí
-