prenesie sa bozkom alkohol?
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
prenesie sa bozkom alkohol?
Ak sa bozkavam s kockou ktora pila..nenafukam?:D
-
NumBer_One
Star
frisko: neviem co je natom stupidne...ty asi nemas priatelku s ktorou ked niekam ides na party soferujes auto a ona si troska vypije, pobozka ta tak mas obavy...stupidny bol jedine tvoj offtopic...
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 18:58 )
no ptetoze ja potom citim v ustach alkohol
ale to bude asi len aroma 
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 18:58 )
no ptetoze ja potom citim v ustach alkohol
Nemyslim si ze by si to nafukal ak nepraktikujes bozkavanie pocas jazdy
Za ten cas kym vystartujes prehltnes niekolko krat, nadychnes sa a vydychnes takze po tom bezvyznamanom mnozstve alkoholu ktory mohla mat tvoja priatelka v ustach nemas sancu nafukat...
Clean__Up ak si je na 100% isty ze nepil a nieco by mu merak ukazal tak by som poziadal o odber krvi. Mas pravo odmietnut fukat ale musis sa podrobit odberu. To by som riesil urcite keby som vedel ze som napil a cisielka by mi nabehli
Clean__Up ak si je na 100% isty ze nepil a nieco by mu merak ukazal tak by som poziadal o odber krvi. Mas pravo odmietnut fukat ale musis sa podrobit odberu. To by som riesil urcite keby som vedel ze som napil a cisielka by mi nabehli
Máš právo na opakovanú dychovú skúšku alebo odber krvi.Clean_Up napísal:begbeee > Čiže aj keby nafúkal, tak flojdi s ním tam s radosťou počkajú 15min., aby mohol dychovú skúšku opakovať?
To či to flojdom spôsobuje radosť alebo iné pocity ma, priznám sa ti, až tak nezaujíma.
Podľa návodu na obsluhu dôkazného alkoholového testera, vyšetrenie je objektívne, ak sa vykoná najskôr 15 minút po poslednom požití akejkoľvek požívatiny, ktorá by mohla ovplyvniť vyšetrenie. Ak má vodič pocit, že mohol nafúkať bezprostredne po zjedení nejakej potraviny, policajt mu umožní opakovanú skúšku po uplynutí pätnástich minút alebo lekárske vyšetrenie a odber krvi. Keď na to vodič nepristúpi považuje sa to za odmietnutie.Clean_Up napísal:Chcel som si len objasniť situáciu, aby nebol nejaký flojd príliš "múdry" a netvrdil, že nič také, ako opakovaná skúška neexistuje, ak raz nafúkaš, končíš.
Tých 15min. čo si spomenul je štandardne? Alebo, aký môže byť časový interval medzi prvou a druhou (opakovanou) skúškou?
-
t0m4s3
Admin
Koncis s cim? Zastrelia ta na mieste ci ako?Clean_Up napísal:Chcel som si len objasniť situáciu, aby nebol nejaký flojd príliš "múdry" a netvrdil, že nič také, ako opakovaná skúška neexistuje, ak raz nafúkaš, končíš.
-
mr_margera
Medium Professional
Ja mám tiež podobnú skúsenosť. Raz som zjedol asi za hrsť nejakých praliniek a potom som sadol za volant a asi pol hoďku na to ma zastavili opicajti a nafúkal som, ale len máličko. Povedal som opicajtovi, že som nepil, ale zjedol som pár tých praliniek, ten na to, že v pohode, len nabudúce aby som si dal pozor, že keby ma zastavil iný opicajt, že by mi to nemuselo prejsť.
pani, nepozeravate MythBusters?
autor, pozicaj si dreger, ci ako sa "to na fukanie" vola a porste to vyskusaj... alebo to vyskusajte niekto iny a napiste mu to sem
podla mna by musela byt velmi opita, aby to malo ucinok ako rumove pralinky, po ktorych sa ma dat nafukat... ale pockam si na "serioznu vedu"
autor, pozicaj si dreger, ci ako sa "to na fukanie" vola a porste to vyskusaj... alebo to vyskusajte niekto iny a napiste mu to sem
podla mna by musela byt velmi opita, aby to malo ucinok ako rumove pralinky, po ktorych sa ma dat nafukat... ale pockam si na "serioznu vedu"
To, či je veľmi alebo málo opitá v tom nehrá rolu. Jediná vec, z čoho by teoreticky mohol nafúkať je zvyškový alkohol v jej ústach ktorý sa bozkávaním prenesie do jeho úst (neznie to trocha nechutne?)
Rumové pralinky pokiaľ sú originál rumové, tak obsahujú rum resp. um a keď sa nimi natlačíš to máš to isté, ako keby si zjedol "čisté" pralinky a kopol si za tým poldeci tuzemského.
Rumové pralinky pokiaľ sú originál rumové, tak obsahujú rum resp. um a keď sa nimi natlačíš to máš to isté, ako keby si zjedol "čisté" pralinky a kopol si za tým poldeci tuzemského.