Zdravím, napísal som jeden zdroják (ručne) a potreboval by som pomôcť s deformáciou jednotlivých položiek. Súbor je v prílohe. Ako si môžte všimnúť, ten žltý riadok je asi cez obrázok a pod. (mne to zobrazuje dobre, ale určite nie každému). Riešil som to s <br>, no viem, že tak sa to nerobí. A neviem ako to spraviť, aby sa to každému zobrazovalo dobre, jednoducho aby to bolo všetko pekne pod sebou (tie žlté riadky sú ako také sekcie a má to byť pod sebou). Vedeli by ste mi s tým poradiť? poprípade opraviť a opravený súbor poslať. Vopred vďaka.
// som to dal do tej prílohy, neviem či v tom code by to tu nezabralo dosť miesta
HTML - pomoc
HTML - pomoc
- Prílohy
-
- index.zip
- (1.47 KiB) 27 stiahnutí
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hoď si tú stránku do Validátoru (http://validator.w3.org/)
A všetky chyby na ktoré ťa upozorní si oprav.
Súbor si nemal dávať na uloz.to ale hodiť sem do code zdroják. To len tak na okraj
A všetky chyby na ktoré ťa upozorní si oprav.
Súbor si nemal dávať na uloz.to ale hodiť sem do code zdroják. To len tak na okraj
-
audiotrack
VIP
súbor som nepozeral, lebo sa mi ho nechce sťahovať (aj som skúšal ale ma presmerovalo na nejaké formulky či čo to bolo tak som stránku zavrel). Nabudúce zrarovať a do prílohy. Ak sa to ale divne zobrazuje tak možno si zabudol uzavreť nejaký tag (a tvoj prehliadač si ho doplní automaticky, preto to vidíš dobre ale kamaráti nie)
Na konci máš dva uzatváracie tagy pre div, ale nemáš tam nikde odpovedajúce otváracie a ja netuším, čo presne tam všetky div robia, takže neviem, ako to treba opraviť (napr. okolo niektorých h3 máš div a okolo niektorých ho tam nemáš, navyše je tam ten div zbytočný, keďže css štýl môžeš kľudne aplikovať aj na h3).
-
Gepid
Medium Professional
Nemáš tam aj ani doctype. Doplň si na začiatok: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
Ďalej čo tam máš to AT&T. Daj si tam namiesto toho & HTML kód: &
A hlavne neni dobré mať tam 100 krát po sebe <br />
Ďalej čo tam máš to AT&T. Daj si tam namiesto toho & HTML kód: &
A hlavne neni dobré mať tam 100 krát po sebe <br />