Takže potom stačí len správne nastaviť front speakers, rear speakers a subwoofer. Dojdeš tak ale o mikrofón a line in. Sú to takzvané "flexi-jacky" ktoré dokážu fungovať aj ako line in, aj ako speaker rear napríklad atp.
Nastavíš to v aplikácii ktorú si dostal k doske a slúži na obsluhu zvukovej karty [onboardovej].
Tak potom máš problém vyriešený. Ešte poznámka bokom, k tým repro by som zobral aspoň Audigy 2 EX, tie onboardové zvukovky zvládajú len emulácu AC3, kvalita zvuku je dosť nízka. Ale to len bokom, na bežne použitie to bohate stačí...
Taktiež ak si neni pevne presvedčený, tak skús porozmýšľať nad týmito krásavcami
No nad tymi reprakmi co si poslal som tiez rozmyslal ...mne ide o to hlavne nech to ma poriadne basi nech to trieska poriadne .....toto asi nenta audigy co si mal na mysli ze ? http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d57974.htm
Aj Tá bohate postačí, ak nájdeš v podobnej cene X-Fi, ditto. No tak potom Logitech, ak chceš basy ...
V týchto nižších triedach Bohu žiaľ Creative nezvládajú basy, začnú "bublotať"...až od triedy Megaworks a Gigaworks majú solídne zvládnutý subwoofer...
Tú mám ja momentálne je to popičofka. Mal som Fatal1ty, ale musel som downgradnúť kvôli optical in optical out. To tie najvyššie rady paradoxne nemajú čiže tú zvukovku vrelo, vrelo odporúčam. Ja mám na nej 7 ročné Creative S550 THX.
Zvuk pôjde úplne normálne, akurát netuším ako je to riešené s prevodníkom audio na USB, ale myslím že je na to nejaká featura vo Windowsoch vstavaná. Každopádne odpájať ako na reprákoch by si nemal nič. Na repro keď zapojíš slúchatká, tak hrajú len tie [logicky] takto by to mohlo hrať podvojne, aj keď nevidím zmysel. Nejaké softwarové prepínanie tam však určite bude...
No tie Logitech G35 sluchadla su USB a maju aj nejaky ovladac k nim takze to bude nejak riesene ...lebo nechcem nic odpajat ....lebo este na starom PC co som mal tak ked som chcel aby hrali repraky musel som sluchadla odpojit ale to boli klasicke sluchadla nie USB
Pri klasických je to nutnosť, tu by to nutnosť nemala byť. Ja som človek konzervatívny, takže s USB slúchatkami a mikrákom mám len teoretické skúsenosti, nech sa teda vyjadrí nejaký majiteĺ. Bol som s nimi v kontakte len pár krát v živote a nikdy som neriešil podvojný výstup, sorry.
Ja si myslim ze by s tym nemal byt problem tiez ...podla mna ked budu zapnute repraky a aj sluchadla v USB tak pojde zvuk aj zo sluchadiel aj z reprakov pokial jedno z nich vypinacom nevypnem ) ale dik pomohol si mi ....takze este raz posledna otazka mam zobrat teda tuto zvukovku ?? bude urcite lepsia nez ta co mam na maticnej ? http://heso-com.ekatalog.biz/zbozi/crea ... p=z:141798
Ak to niekto zamkne odomknem to ...napíš. Ja som osobne veľmi spokojný, kľudne si sprav aj porovnanie zvuku onboard vs. x-fi. Verím že rozdiel bude počuteľný...
este ma napadlo je k nej aj nejaky software cez ktory sa da nastavovat kanali a tak jake veci ako to mam teraz k tej zvukovke co mam na maticnej ? to mam normal softver ktory sa pri starte spusta vyzera to takto