NTBK Vista -> XP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Zdravim,
mam takyto problem, znamy mi dal notebook ( eMachines e 627) na ktorom ma windows vistu a poevdal mi nech mu na to hodim original win xp home edition. vlozim do mechaniky instalacne cd, restartujem komp , stlacim nejake tlacitko a ide instalacia xp, dole na monitori mi ukaze tu klasiku ze aka mechanika je v pc aky hdd a pod.. potom napise ze win je pripraveny na instalaciu a za 3 sekundy mi vyskoci toto co ej v prilohe

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 14:41 )
zatial mi to ide, prepol som na SATA IDE.. ak bude enjaky problem napisem :)

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 15:53 )
dalsi problem, potrebujem particiu C: ktora ma 218gb rozdelit na D: ktore bude mat 150GB.. finalne to bude D:150gb , C: 68gb .. problem je v tom ze partition magic neviem spustit kedze mi pise ze nevie najst pismeno jednotky, cez diskmgmt.msc tiez rozdelit neviem, teraz skusam hirens boot cd a ajtak nic... skuste mi v tom poradit.diky :)
Prílohy
P231209_14.08.jpg
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

skús Acronis disc director suite odniekiaľ zohnať. dnes mi pomohol tam, kde zlyhal Paragon partition manager :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nic, aj ten som skusal.. To je asi nerozdelitelna particia kedze mi pise v Acronise ( neviem jak sa to pise :D) pise ze disk nevie najst a podobne loloviny :D
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

BSOD uz nerobi, prepol som v BIOSe nieco so SATA a uz to fungovalo, takze win xp je nainstalovany,lenze teraz disk neviem rozdelit a to som skusil 7 rozlicnych programov.
Napísať odpoveď