hrať formu alebo byť sam sebou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

hrať formu alebo byť sam sebou?

Príspevok od používateľa malyivko »

takže v pritomnosti dievčat som to par krat posral,aelbo som nijako nezaposobil..čiže ked som sam sebou je to jednoducho nie to prave pre baby.. na druhej strane,ked idem do spoločnosti,zmeneny, končim s vačšim uspechom,ale za aku cenu?
pretvarovať sa, byť sam sebou? alebo sa snažiť zmeniť,?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Prides do miestnosti, hraj cava, zaujmi co najviac a potom ked uz si zaujal bud sam sebou :) to treba vedeit dobre namixovat podla mna ...ako drink :)
malyivko
Star
Star

može byť tiež som to skušal,ale nie je podla mna dobre hrat velmi cava...pretoze baba si vsimne ten rozdiel,ked uz potom budem sam sebou,ze uz to nie je ono...je to smutne že v spoločnosti,ktorej sa pohybujem, a to uz je vsade,nie len kde sa pohybujem ja,su proste baby,ktore maju radi frajerikov, nerad sa na neho hram,ale niekedy to tak proste musi byť,samozrejme to zalezi od typu dievcata..
ale to co si napisal je podla mna dobre, najskor hrat formu a potom ked ju uz mamkde som chcel, byt sam sebou,na druhej strane netreba nič prehanať,
dik moc :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Byť sám sebou, nemôžeš predsa vo vzťahu fungovať s takou pretvárkou, na akú si ju zbalil. Neboj, bude dievča, ktoré zaujmeš tým, aký si. :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

malyivko napísal:pretoze baba si vsimne ten rozdiel,ked uz potom budem sam sebou,ze uz to nie je ono...
Keď si to baba všimne, že to nie je ono a bude jej to vadiť, tak asi nebude stáť za to, čo ty na to? :wink: (Ak jej pravdaže nebude vadiť práve to, že si hral predtým "čáva", ale to bude jeden z mála prípadov, aby jej to vadilo tak, že bude problém :) )
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Este ma napada.. ze zmenit sa dlhodobo.. kazdy prechadza nejakymi obmenami, uz ked si sa raz alebo neraz spalil na nejakej drobnej chybicke, tka si sa poucil, zmenil si sa, a druhykrat tu chybu nespravis.. a prave to by bolo najlepsie.. menit sa proste dlhodobo.. skusat.. vo vnutri byt neustale sam sebou, ale obcas kludnejsi, obcas naladovejsi... na niekoho tak mozes zaposobbit.. a potom taky mozes aj ostat... lebo jadro teba ostane take iste, a len drobnosti sa obmienaju...
Chces ci nechces, cely zivot sa toto bude diat s tebou, ostavas taky isty, ale akonahle sa ti nieco prihodi, si nuteny zmenit svoje spravanie.. mozno niekedy len trosku, a mozno niekedy extremne.. ale povacsinov ostanes po zmene taky, aky si zmena vyzadovala... :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

povedz si... chces holku co ta ma rada za to co niesi, alebo holku ktora ta ma rada za to co si? myslim,ze druha moznost je ta spravna.. pokial holku nezaujmes tym aky si, tak sa na nu vykasli - pokial ju ale chces iba zbalit, pretiahnut a zahodit, tak hraj kludne formu akukolvek chces.. ale na dlhodobejsi vztah? ee...

dlhodobo sa pretvarovat nedokazes a pokial holku fakt nemilujes, tak sa hadam kvoli nej nebudes menit - imho kazdy clovek by mal byt istym sposobom hrdy na to cim je a nie sa podradne menit...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Súhlasím s názorom Maki-ho, ale zároveň by som dodal, že chlapec to možno myslel v nejakom význame, že možno na prvýkrát zaujať.
Nie pretvarovať sa na začiatku, ale vedieť zaujať je to správne slovo.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

myslim, že Kurt Cobain by vedel, čo k tomuto povedať :)
"It is better to be hated for who you are than to be loved for who you are not."
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Jednoznačne buď sám sebou a nehraj sa na to, čo nie si. Zbytočne tým zavádzaš ostatných. Ja osobne by som takého "herca" nemusela. :wink:
malyivko
Star
Star

Maki presne o tomto to je .. zamer je ako si povedal pretiahnut,priklad diskoteka..ale s babou sa dam do reci,ze sa ideme prejst niekde(chce to) a ja zacnem rozpravat moje zazitky zo vztahov a jej to pride tak luto nakoniec,ze sa len rozpravame a dalsia kamaratka do zoznamu:)
poučil som sa,že pokial chcem babu na jednu noc,nevraviet jej nič smutne, a treba jednoducho hrať formu...
a ako ste povedali,pred babou ktora mi za to stoji,treba byť aky som..
a nie ze taky aky som ,by som bol daky zly. ale proste som zaujimavy pre baby ineho typu, a nie takeho,co stretnete na diskoteke,tam je vačšina takych čo chcu proste chalanov čo maju obvod bicepsu aspon 40 pekne oci usmev,a co maju zaujimave reči.však aj baby si chcu užiť...
možno prave preto treba zmeniť miesto hladania na nejaku knižnicu,a tam zaujať babu,tak aky som:)

nevravim,ze vsetky baby na diskoteke su ine ako tie,co navstevuju kniznice atd:)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hold on Hold on ... Ty svojim "Potencialnym buducim" vykladas na prvom Stretnuti/Rande o byvalkach??
No neviem ci to je najlepsi krok ... Pokial sa ta to vyslovene neopyta tak by som byvale prilis nespominal.
Ci boli uzasne alebo enofy ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

O byvalych sa nerozprava. Ak sa ta vyslovne spyta ale aj to odpovedaj iba na tu konkretnu situaciu na ktoru sa pyta..
qwerty-xyz

Re: hrať formu alebo byť sam sebou?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

malyivko napísal:takže v pritomnosti dievčat som to par krat posral,aelbo som nijako nezaposobil..čiže ked som sam sebou je to jednoducho nie to prave pre baby.. na druhej strane,ked idem do spoločnosti,zmeneny, končim s vačšim uspechom,ale za aku cenu?
pretvarovať sa, byť sam sebou? alebo sa snažiť zmeniť,?
aj jedno aj druhe musis vedeit kombinovat, mne osobne sa to hnusi, ale okolnosti mi nedavaju na vyber. Ked si sam sebou nabalis hovno, ked budes struhat sebavedomeho machra a budes vediet uhrat situaciu nabalis holku,.... vyber si. A pocas vztahu ked budes zase sam sebou tak to ma len dva vysledky, bud to holku okuzli a bude vediet ze si ju len potreboval nabalit a dalej si uz iny, ale stale jej to vyhovuje. alebo druha moznost ked jej to vyhovovat uz nebude a pomysli si ze na zaciatku si bol iny a teraz si niekto uiplne iny a ona ta uz nechce. Je to o tom co chces a hlavne KOHO chces, su dievcata a dievcata....kazda chce nieco ineho a viac nez polovica nevie co cche ....
Napísať odpoveď