Najhoršie zážitky ...
Najhoršie zážitky ...
ls píšte sem vaše zážitky ktoré by ste si už nechceli zopakovať nejaky prúser , alebo niečo ...
Diky
Diky
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja mam podobny zazitokDenize napísal:Keď som mal 11, v noci chorý, teplota, zle mi bolo, išiel sa napiť. Zoberiem ešte sklenú minerálku pijem, zrazu zakopnem o stôl, padnem na zem minerálka rozbitá všade sklo, voda, dorezaný, a najhoršie bolo, že som si tou fľašou, keď som zakopol, odrazil zo zuba. To môj najhorší doterajší zážitok.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
To isté u mňa...uplink napísal:Moja bývalá to zatiaľ vyhráva na plnej čiare...
čo ? Komu to píšeš asi si sa pomilil a niekho iného si citatovalThek_SVK napísal:Ignoruj ju a otvor si ju o dva dni
i ked tiez som sa trosku zasmail ked som to prvy krat videl, ze aka ironia, ale vsak den ako den
malyivko : Tak to musel byť tvoj najhorší uder od života čo ?
-
Thrash/Death
Star
-
Mne ked mi operovali prst
tak mi dali 6 injekci a operacia bola v pohode nič som necítil ale doma to bola hrozná bolesť
... Nerád by som si to zopakoval ...
Najhorsie zazitky su u mna spojene so vztahmi. Preco, to neviem.
No jeden zazitok je asi nad vsetky doterajsie. A sice, smrt otca. Smrt sama o sebe nie je az tak zla, horsie je to pomale a bolestne umieranie. O to horsie, ked to mate pred ocami kazdy den. Samotna smrt bola asi len vykupenim. No uz viem ake to je ked prichadza smrt. Tak ako otec bol so mnou, ked mi bolo velmi zle, ani ja som ho neopustil do poslednej chvile. Ked prisla, drzal som ho za ruku a bol som s nim. Videl som, ked prisla. Viac to nechcem uz nikdy zazit.
No jeden zazitok je asi nad vsetky doterajsie. A sice, smrt otca. Smrt sama o sebe nie je az tak zla, horsie je to pomale a bolestne umieranie. O to horsie, ked to mate pred ocami kazdy den. Samotna smrt bola asi len vykupenim. No uz viem ake to je ked prichadza smrt. Tak ako otec bol so mnou, ked mi bolo velmi zle, ani ja som ho neopustil do poslednej chvile. Ked prisla, drzal som ho za ruku a bol som s nim. Videl som, ked prisla. Viac to nechcem uz nikdy zazit.
vidim,že tu je vela ludi bez otcov...a kinjeril ťažko povedať kedy to je horšie,.. niekto vravi,že ked to už čakaš,len je horšie to,že si pripraveny,ale to čakanie je hrozne...ale zas strašna facka je autonehoda atd..ked to pride naraz.. je to hrozne:(
nikdy si neveim predstavit,ze by sa mi stalo,to co mojej kamaratke,pred ocami jej zomrel frajer..
keby mi pred očami zomrela frajerka,a nedokazal by som jej pomocť asi by som to neprežil,mopžno preto,že som strašne citovo labilny
nikdy si neveim predstavit,ze by sa mi stalo,to co mojej kamaratke,pred ocami jej zomrel frajer..
keby mi pred očami zomrela frajerka,a nedokazal by som jej pomocť asi by som to neprežil,mopžno preto,že som strašne citovo labilny
-
Eru
Light Professional
u mna bol najhorsi zazitok isty pol rok ked som mal osobu ktoru som naozaj lubil ale nemohol som s nou byt pretoze ju dennodenne otravoval nejaky kkt a ona sa o mna bala aby som ho nestretol a nespravil si problemy. bolo to den co den trapenie sa. cakanie kedy konecne sa ozve a povie mi co jej zase robil. sem tam ju hodil do auta a odviezol domov. ked som ju konecne presvedcil aby to povedala rodicom a zacalo sa s tym nieco robit tak sa nastval a znasilnil ju. rodicia nezasiahli dostatocne rychlo. s holkou som nemohol byt ani potom. myslim si ze z pochopitelnych dovodov. nikdy uz nechcem zazit takutu bezmocnost. dokonale ma od neho drzala. nemal som sancu ho najst. este teraz je vo mne tolko zloby ze kebyze ho stretnem tak bude jest kasu kym si necha urobit nove zuby. bolo to pred dvoma rokmi. kazdopadne bolo to aspon na jednu vec dobre. prestal som zit s ruzovymi okuliarmi. za toho pol roka som velmi dospel. a okrem toho... najhorsie to bolo v lete. nemal som co robit stale som bol zavrety doma nemal som chut nikam ist utapal som sa v depresiach a strachu o nu, a cely den som travil v spolocnosti gitary a hudby. zacal som vtedy znova hrat a za to som vdacny pretoze som v tom nasiel zmysel zivota.
-
Shark NX
Addict
Eru prepac ze sa zaujimam ale to my vysvetli ...
Ak niekto otravuje moju priatelku do takej miery ze to je aj jej neprijemne, idu vsetky servitky prec z ust, bere sa Plynovka, zistuje sa adresa a chlapik bude rad ked este bude zit tak ako predtym.
A ak by to doslo az po znasilnenie tak to by potreboval par novych organov.
Kde bol problem?
Inac velmi dobre poznam tento pocit ... Tiez to vo mne neuveritelne vrela krv ked chcel nejaky ***** ublizit mojej byvalej priatelke.
Mal som fakt na male aby som nesadol do Auta nesiel za nou a vyriesil to osobne.
Ak niekto otravuje moju priatelku do takej miery ze to je aj jej neprijemne, idu vsetky servitky prec z ust, bere sa Plynovka, zistuje sa adresa a chlapik bude rad ked este bude zit tak ako predtym.
Kde bol problem?
Inac velmi dobre poznam tento pocit ... Tiez to vo mne neuveritelne vrela krv ked chcel nejaky ***** ublizit mojej byvalej priatelke.
Mal som fakt na male aby som nesadol do Auta nesiel za nou a vyriesil to osobne.
-
Eru
Light Professional
nedalo sa. snazil som sa ho vselijako mozne vypatrat ale neslo to. povedala to totizto iba mne. pred vsetkymi ostatnymi hrala ze nic takze mi nik nemohol pomoct. a ona mi jednoducho nic nepovedala. iba ze je z ruzinovaShark NX napísal:Eru prepac ze sa zaujimam ale to my vysvetli ...
Kde bol problem?