Royalflush napísal:Hladam niekoho, kdo by mi vedel poslat ako gift Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy. Po vianociach (t.j. cca 26.-27.) odoslem plnu sumu hry na bankovy ucet + poplatok za sluzbu 2€.
Viac SS
tie akcie su fajn, ale niektore hry mohli mat aj lepsie ceny, niektore ktore su teraz akoze zlacnene mali uz aj lepsiu cenu, a inak tie celkove akcie budu do 3.1 a este k tomu budu zvlast tie par dnove, či?
webmasterr napísal:tie akcie su fajn, ale niektore hry mohli mat aj lepsie ceny, niektore ktore su teraz akoze zlacnene mali uz aj lepsiu cenu, a inak tie celkove akcie budu do 3.1 a este k tomu budu zvlast tie par dnove, či?
Ano, presne tak. Tie hry dole su iba na par hodin, desiatky hier v zozname su zlacnene az do januarua.
A nemusite sem uz pisat co kto taha, ozvite sa az ked bude akcia na dalsie hry.
Left 4 Dead 2 z 37,99€ na 25,45€ Serious Sam HD: The First Encounter z 19,99€ na 9,99€ id Super Pack zo 69,99€ na 23,79€ Football Manager 2010 zo 49,99€ na 37,49€ Need for Speed: Shift zo 49,99€ na 37,49€
keby bol len quake 3 team arena za rozumnu cenu, tak by som ho kupil. inak dokopy nic zaujimave. predosle akcie boli ale super. orange box, gta 4, stalker kupene tiez aj mirros´s edge moze byt vyzva. kedze som to nikdy nehral, tak som nekupoval. ale hodnotenia to malo pekne.
turtlak69 napísal:keby bol len quake 3 team arena za rozumnu cenu, tak by som ho kupil. inak dokopy nic zaujimave. predosle akcie boli ale super. orange box, gta 4, stalker kupene tiez aj mirros´s edge moze byt vyzva. kedze som to nikdy nehral, tak som nekupoval. ale hodnotenia to malo pekne.
ak by si Q3A bral len kvôli multiplayeru, tak by som upozornil na OpenArenu. hra s enginom Q3, ale má iné modely, mapy a podobne. hrateľná však je rovnako a zadarmo aj ked legendu menom Quake by som si aj ja kúpil. všetky tri diely