Win7+Win Vista na jednom disku
Win7+Win Vista na jednom disku
da sa to ?
ja by som si to predstavoval tak ze Win7 tam uz mam a chcel by som aby mi to pri starte dalo ponuku ci ma startovat Win 7 alebo Win vista....len ci sa da na jeden disk(a na jeden part) dostat dva systemyaloxuhik napísal:Nevim presne jak to myslis ale ja jsem mal vistu a dal jsem si tam windows 7 (zkusebni verzi do brezna) ale ne preinstalovat ale ubgrage.Nevim jestli tam mam oboje ale kdyz dam disk tak mam windows.old ten ma 45 gb a pak slozku jenom windows a ta ma 10 gb. Mam dojem ze tich deset gb je ten ubrage.
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Win7+Win Vista na jednom disku
Samozrejme že sa to dá, sú desaťtisíce článkov po celom internete práve s touto problematikou,kotlas666 napísal:da sa to ?
stačilo len použiť
Zamysli sa však nad tým čo ti prinesie Vista...
Čo ťa vedie k tomuto krokou?(inštalovať Vistu na PC kde máš win7 a používať oba)
Pochopil by som, ak by si tam chcel LINUX..... ale inštalovať VISTU keď tam už máš win7 ???
Rád by som vedel prečo
Verím že ťa odhovorím od tohto úplne zbytočného kroku.
Re: Win7+Win Vista na jednom disku
stalo sa dal som tam nakoniec XP...Dildogripak napísal:Samozrejme že sa to dá, sú desaťtisíce článkov po celom internete práve s touto problematikou,
stačilo len použiťa našiel by si to čo chceš.
Zamysli sa však nad tým čo ti prinesie Vista...
Čo ťa vedie k tomuto krokou?(inštalovať Vistu na PC kde máš win7 a používať oba)![]()
![]()
Pochopil by som, ak by si tam chcel LINUX..... ale inštalovať VISTU keď tam už máš win7 ???
Rád by som vedel prečoA napíš mi prosím aký máš procák a ramku.
Verím že ťa odhovorím od tohto úplne zbytočného kroku.