Win7+Win Vista na jednom disku

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
kotlas666
Light Star
Light Star

Win7+Win Vista na jednom disku

Príspevok od používateľa kotlas666 »

da sa to ?
aloxuhik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aloxuhik »

Nevim presne jak to myslis ale ja jsem mal vistu a dal jsem si tam windows 7 (zkusebni verzi do brezna) ale ne preinstalovat ale ubgrage.Nevim jestli tam mam oboje ale kdyz dam disk tak mam windows.old ten ma 45 gb a pak slozku jenom windows a ta ma 10 gb. Mam dojem ze tich deset gb je ten ubrage.
kotlas666
Light Star
Light Star

aloxuhik napísal:Nevim presne jak to myslis ale ja jsem mal vistu a dal jsem si tam windows 7 (zkusebni verzi do brezna) ale ne preinstalovat ale ubgrage.Nevim jestli tam mam oboje ale kdyz dam disk tak mam windows.old ten ma 45 gb a pak slozku jenom windows a ta ma 10 gb. Mam dojem ze tich deset gb je ten ubrage.
ja by som si to predstavoval tak ze Win7 tam uz mam a chcel by som aby mi to pri starte dalo ponuku ci ma startovat Win 7 alebo Win vista....len ci sa da na jeden disk(a na jeden part) dostat dva systemy
aloxuhik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aloxuhik »

Aby ti to dalo na vyber jestli chces vistu nebo sedmicku tak to nejspis nejde (teda co ja vim).
dolarik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dolarik »

neviem ale istalovat win 7 a wistu to naco je ty wista a win 7 ?? je to dost nanic lebo tie systemy su si dost podobne.. Na jednom disku pokila je rozdeleni na particie tak malo by to ist a aj ponuka na vyber by mala ist pred spusteni os ak nie tak mscofig a tam boot pokukat
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Win7+Win Vista na jednom disku

Príspevok od používateľa Dildogripak »

kotlas666 napísal:da sa to ?
Samozrejme že sa to dá, sú desaťtisíce článkov po celom internete práve s touto problematikou,
stačilo len použiť :idea: GOOGLE :idea: a našiel by si to čo chceš.

Zamysli sa však nad tým čo ti prinesie Vista...
Čo ťa vedie k tomuto krokou?(inštalovať Vistu na PC kde máš win7 a používať oba) :?: :?:
Pochopil by som, ak by si tam chcel LINUX..... ale inštalovať VISTU keď tam už máš win7 ???
Rád by som vedel prečo :) A napíš mi prosím aký máš procák a ramku.

Verím že ťa odhovorím od tohto úplne zbytočného kroku. 8)
kotlas666
Light Star
Light Star

Re: Win7+Win Vista na jednom disku

Dildogripak napísal:Samozrejme že sa to dá, sú desaťtisíce článkov po celom internete práve s touto problematikou,
stačilo len použiť :idea: GOOGLE :idea: a našiel by si to čo chceš.

Zamysli sa však nad tým čo ti prinesie Vista...
Čo ťa vedie k tomuto krokou?(inštalovať Vistu na PC kde máš win7 a používať oba) :?: :?:
Pochopil by som, ak by si tam chcel LINUX..... ale inštalovať VISTU keď tam už máš win7 ???
Rád by som vedel prečo :) A napíš mi prosím aký máš procák a ramku.

Verím že ťa odhovorím od tohto úplne zbytočného kroku. 8)
stalo sa dal som tam nakoniec XP...
Napísať odpoveď