Vianočná súťaž
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v tých komentároch v 20. otázke sa objavili veci ktoré by ľudia do pripomienok nenapísali lebo sa jednoducho boja že ich ostatní zvozia. Takto keď je to anonymné tak to napíšu. A častokrát sú to aj celkom zaujímavé veci. Z tých prvých 19. otázok tiež vidno kto si čo o fore myslí. Keby sa má 500 ludí vyjadovať v pripomienkach, tak by to bol neskutočný spam. Kľudne sme to mohli spraviť ako anketu. To že tam sú ceny berte ako bonus, veď tie ceny tiež neprišli zadarmo, a vy ste ich neplatili 
-
audiotrack
VIP
tak, a súťaž sa skončila. Všetkým zúčastneným ďakujeme, a výhercom srdečne gratulujeme.
Ak niekomu z vylosovaných neprišla súkromná správa, nech kontaktuje mňa alebo hojka.
zoznam výhercov
výsledné štatistiky
Ak niekomu z vylosovaných neprišla súkromná správa, nech kontaktuje mňa alebo hojka.
zoznam výhercov
výsledné štatistiky
-
audiotrack
VIP
BX: nie, vopred sa hovorilo že odpovede budú anonymné a iba informačného charakteru. To znamená pre nás. Nad rozumnými nápadmi pouvažujeme, a pokúsime sa ich postupne aplikovať.
Maki: bohužial, losovanie bolo náhodné aby bolo maximálne férové. Nezohľadňoval sa čas registrácie, počet príspevkov ani nič iné. Vyberalo sa iba z tých čo sa zúčastnili a čisto náhodným spôsobom
Maki: bohužial, losovanie bolo náhodné aby bolo maximálne férové. Nezohľadňoval sa čas registrácie, počet príspevkov ani nič iné. Vyberalo sa iba z tých čo sa zúčastnili a čisto náhodným spôsobom
-
audiotrack
VIP
-
seth82
Darca
-
audiotrack
VIP
seth: keď si zarátaš aj tých príležitostných, ako fizz, tak to kľudne toľko môže byť. Sú ľudia čo sa tam ukážu raz za pol roka, no vedia o tom, vedia sa tam pripojiť a mohli to teda chápať že ho využívajú. Alebo hlasovali aj boti
Možno sme to mali upresniť či využívajú rss fora
ale hej, aj mňa tam dosť odpovedí prekvapilo
ale hej, aj mňa tam dosť odpovedí prekvapilo
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
v pravidlách sa spomína týždeň a nie 3 dniClean_Up napísal:On tým číslo 24 nemyslel náhodou 24.12.2009?