iPhone 3G 8gb or Sony Ericsson W995
iPhone 3G 8gb or Sony Ericsson W995
Ahojte v najbližšej dobe by som si chcel zobrať z orangu-ponuky telefón a rozhodujem sa medzi spomínanými dvoma. Čo sa týka iPhone tak 3GS si nemôžem dovoliť. Máte niekto skúsenosti s tým SE?? prípadne vaše názory na voľbu. ďakujem!
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
K W995 - podľa všetkého sa jeho firmware celkom slušne kazí. Kamoške padol pred troma dňami, dotrepala phone do Pomaranču a tam jej zahlásili, že tá chyba postihla už kopu zákazníkov a z že si má sama updatovať firmware doma. Ide o toto - telefón sa vybil a pri akomkoľvek pokuse nabiť ho vyhodil správu, že je potrebné vložiť originál SE batériu, ktorá v ňom samozrejme bola. V Orange síce zahlásili, že si to ma updatovať sama, ale prvá podmienka pri update je, aby bol telefón nabitý, čo sa samozrejme vďaka šibnutému FW zrealizovať nedalo. Takže jediná možnosť je - odniesť phone znovu do Pomaranču, poslať prítomných technikov doboha za ich skvelú predchádzajúcu radu a požiadať o okamžitú opravu.
Takže takto kvalitný je najvyšší model SE Walkmanov...
//ešte mi nedá nepodotknúť - to je tak debilný systém updatov, aký som ešte hádam nevidel. Telefón je napojený cez USB, teda napája sa z PC, ale updatovať sa nedá, pretože nemá plnú baterku...Skvelé, fakt.
Takže takto kvalitný je najvyšší model SE Walkmanov...
//ešte mi nedá nepodotknúť - to je tak debilný systém updatov, aký som ešte hádam nevidel. Telefón je napojený cez USB, teda napája sa z PC, ale updatovať sa nedá, pretože nemá plnú baterku...Skvelé, fakt.
Stagnuju-nestagnuju. Nie je po nich taky dopyt ako kedysi. Nastartovali to SE s W800i, odvtedy sa mi zda, ze ma o nich stale menej a menej ludi zaujem. Nehovoriac o tom, ze SE nema tiez najlepsie meno v poslednej dobe. Aspon podla reakcii z mojho okolia co pocuvam...Curuj napísal:w995 je mmntálne najvyšší walkman. bez kompromisov vybavený fon. chvíľu som sa s ním hral, nemám k nemu výhrady. žeby išli walkmany dole vodou? skôr by som povedal, že stagnujú. ako celý trh mobilov. už sa tam montuje každá blbosť, nič inovatívne
Vsetci hovoria, ze si orientovany na chlapov. Veris tomu? Len pre prirovnanie tvojej poslednej vety...bonno50 napísal:W995 je velmi slusne vybaveny Fon s uzavretym systemom a dokonca ma ocenenie najlepsie vybaveny hudobny fon na trhu urcite kupou tohto telefonu chybu nespravis a este od Iphone az tolko neocakavaj ako vsetci onom hovoria
Totiž ja mám do teraz W910i a s tým mám riadne problémy so softwarom, hocikedy sa vypne a po zapnutí ako tu už bolo spomenuté tak nevie nájst SIM-kartu. Vidím, že tento istý problém rieši aj novšia verzia W995, čo ma dosť mrzí. Vezmem teda skôr ten iPhone, len sa chcem spýtať je dáka možnosť updatu aby sa dalo nahrávať video, ako je to umožnené pri 3GS. Chcel som už mobil, ktorý má buď lepší foťák, alebo kvalitné video, predsa neraz sa vyskytnú skvelé momenty ktoré sa oplatí uchovať a mobil je vždy po ruke. Preto som zvažoval aj W995 kvôli 8MP s led osvetlením. Ale zase Iphone je imidžovka a ten foťák nestojí za veľa, to video by to vynahradilo u mňa. Existuje teda možnosť to umožníť, nahrávanie videa na 3G?? Ďakujem!
Stiahnutim aplikacie. Je kopu takychto utilitiek na fotak a podobne. Samozrejme, vacsina su platene, ak nie vsetky.Dale88 napísal:Totiž ja mám do teraz W910i a s tým mám riadne problémy so softwarom, hocikedy sa vypne a po zapnutí ako tu už bolo spomenuté tak nevie nájst SIM-kartu. Vidím, že tento istý problém rieši aj novšia verzia W995, čo ma dosť mrzí. Vezmem teda skôr ten iPhone, len sa chcem spýtať je dáka možnosť updatu aby sa dalo nahrávať video, ako je to umožnené pri 3GS. Chcel som už mobil, ktorý má buď lepší foťák, alebo kvalitné video, predsa neraz sa vyskytnú skvelé momenty ktoré sa oplatí uchovať a mobil je vždy po ruke. Preto som zvažoval aj W995 kvôli 8MP s led osvetlením. Ale zase Iphone je imidžovka a ten foťák nestojí za veľa, to video by to vynahradilo u mňa. Existuje teda možnosť to umožníť, nahrávanie videa na 3G?? Ďakujem!