dOoM^ napísal:mas pravdu, tvoj nazor nikoho nezaujma hlavne ked ho napises takto... podporovat pomeho len preto, lebo ma nemas rad ts ts ts

to sa predsa nerobi

a vobec tato sprava je cela smiesna uz od toho zakomplexovaneho cheatera... dalej sa nevyjadrujem (ale ak skutocne (ale fakt ze vazne(ozaj ze ozaj)) chces, tak ti k tomu nieco napisem)
hej už aspon viem, ako sa píšeš dOoM

. Včera som to písal večer a ruky mi nejako predbehli mozog - nechcel som napísať
cheatera(aj ked ti predsa neverím) ale
hráča. Tak nejak prepač za to cheatera, ešte raz aby si vedel, má tam byť hráča, lebo, jednoducho, ty nevieš hrať vobec. Vieš strielať, vieš počuvat, vieš rozdavať HS, ale k čomu je to ked nevieš hrať teamovo. Aj ked sme v teame 2-3 dobrí a ostatní sú lamy, ideme na akciu a pekne sa kryjeme. Zrazu vybehneš ty a ideš rozdavať HS. Každý zahučí "enemy spotted" a začne do teba strielať. Aj ked vačšinou všetkych sejmeš, ale ten nádherný pocit, že sme sa narodili ako team, šli ako team, a zomreli ako team, ten nádherný pocit nemože zmazať ani ten najškaredší HS aký kedy dáš. A to nechci vedeť ako mi srdce zaplesá, ked ta celý team rozkúskuje ako ventilátor hovno... Proste paráda. Nehrám na skóre, hrám teamovo, čo sa o tebe nedá povedať, a nehovor že to nieje pravda, tie tvoje neustále reconnecty asi pre ten team veľa robia že... Ako osamleý strelec si dobrý, ako teamový hráč stojíš za starú fľašku hélia. Preto aj na 1 on 1 by som ťa uznával kým inde niekde de je vela hračov by si bol nula.
Hojko - o.k dik. Už si aj povedal Dragov dôvod, čo je od neho veľmi šlachetné:D
heee