CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Suhaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Suhaj »

ban pls, tento typek ma aj perma wh

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2009, 22:19 )
sharky ho tam uz hodil, takze nemusite stahovat aj to moje ;)

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2009, 22:46 )
dalsi citer, tentoraz wh, bohuzial sa odhlasil skor ako som stihol natocit viac, zrejme vedel ze tocim, wh mal uz aj mapu predtym, velmi okate

Ak aj neuznate wh aspon si uz nanho budete davat pozor :P
Prílohy
chuj.rar
(379.92 KiB) 28 stiahnutí
wh.rar
(957.9 KiB) 27 stiahnutí
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

akože ono s dema "ch*j.rar" sa dá vyčítať iba to že eSko má awo :D
a s "wh.rar", že ani s wh to niektorí nevedia hrať :D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Ako je možné že Drago aj napriek tomu, že nebol oficialne admin, si adminoval jak sa mu zachcelo?
Daľšia vec ja som rozhodne za pomE´ ho. DoOm-a, či jako sa to píšeš, nemám rad len z princípu, osobne si myslím že je to zakomplexovaný cheater, ale to tu asi nikoho nezaujíma ten moj nazor. pomE´ je fajn admin, a ešte lepší hráč, neskutočne dobre sa mi s ním hrá, a to asi aj preto, lebo hrá teamovo a nezaoberá sa blbostami - nejakými totálnymi pakovinami. Ak si aj na DoOm-a zasadol, vobec sa mu nečudujem, kto už by si len na chudačika dumčika nezasadol, že :wink: . Chcel by som len povedať tolko Tebe DoOm, že to že presadzuješ každého individuálnu chybu, to je v poriadku, ale keby tu už niekto tvoje chyby dával, to už neni s kostolným poriadkom(TK, TA, nadávanie v neprítomnosti admina, častá strata sebakontroly vyúsťujúca do neustáleho reconnectu a nadávanie všetkým na vôkol...toho by sa našlo). Preto Ťa aj touto formou prosím, kedže si, ako som si všimol, silno vzdelanÍ gramatickÍ, skús sa nad svojím postojom zamyslieť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tonek: Ak ma pamat neklame, tak Drago pred nejakym pol rokom ci rokom bol admin, ale rozhodol sa po case vzdat svojej funkcie. Neviem o tom, ze by mal teraz admin prava, pretoze sa na to pozeram a do hry prava nema. Prava mal len pre banlist, ktore som mu zabudol zrusit, ale zrusil som ich teraz. Momentalne maju prava tito ludia: hojko, pome, nakazznicek, fruxo, avicen, fruxo, lekoklatik, psychos, pepojr., e.max, kolko?, mad dad, yosso a h3.

K tomu co sa deje medzi doomom a pomem, tak to presetrim a dam vediet neskor.
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

tonek napísal: Daľšia vec ja som rozhodne za pomE´ ho. DoOm-a, či jako sa to píšeš, nemám rad len z princípu, osobne si myslím že je to zakomplexovaný cheater, ale to tu asi nikoho nezaujíma ten moj nazor.
mas pravdu, tvoj nazor nikoho nezaujma hlavne ked ho napises takto... podporovat pomeho len preto, lebo ma nemas rad ts ts ts :roll: to sa predsa nerobi :D a vobec tato sprava je cela smiesna uz od toho zakomplexovaneho cheatera... dalej sa nevyjadrujem (ale ak skutocne (ale fakt ze vazne(ozaj ze ozaj)) chces, tak ti k tomu nieco napisem)
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Tiež by som sa chcela spýtať niečo ohľadom Draga.. On má niečo ako imunitu, alebo čo? :?: Ja dostanem ban za TA, zmením IPku, vrátim sa a Pepo ma vyhodí, že mám prísť za 50 minút.. Dobre, rešpektujem to.. Ale včera, Drago dostane ban za TA a za pár minút je už späť na serveri, pri tom sú tam admini a on si ďalej veselo hrá :twisted:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Vadil som ti tam? Staci povedat .. boze ludia, vy mate problemy .. za to, ze teba Pepo vyhodil a mna nie, tak to budeme zas riesit .. ach
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Nie, nevadil si mi tam.. Len sa mi to zdá trošku neférové voči ostatným. A nechcem to tu teraz nejako extra riešiť, len som sa pýtala. :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

To, ze som sa napojil na server po bane za TK som spravil druhy alebo tretikrat, kedze raz som zabil na office hostigov pri strelbe na nejake CTcko, co je uplne odveci za to davat bany a spravil som to vcera, lebo nejaky idiot stale kempil na spawne s bombou, tak som donho nastrielal plny zasobnik, lebo na normalne slova nereagoval ..
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dOoM^ napísal:mas pravdu, tvoj nazor nikoho nezaujma hlavne ked ho napises takto... podporovat pomeho len preto, lebo ma nemas rad ts ts ts :roll: to sa predsa nerobi :D a vobec tato sprava je cela smiesna uz od toho zakomplexovaneho cheatera... dalej sa nevyjadrujem (ale ak skutocne (ale fakt ze vazne(ozaj ze ozaj)) chces, tak ti k tomu nieco napisem)
hej už aspon viem, ako sa píšeš dOoM :D . Včera som to písal večer a ruky mi nejako predbehli mozog - nechcel som napísať cheatera(aj ked ti predsa neverím) ale hráča. Tak nejak prepač za to cheatera, ešte raz aby si vedel, má tam byť hráča, lebo, jednoducho, ty nevieš hrať vobec. Vieš strielať, vieš počuvat, vieš rozdavať HS, ale k čomu je to ked nevieš hrať teamovo. Aj ked sme v teame 2-3 dobrí a ostatní sú lamy, ideme na akciu a pekne sa kryjeme. Zrazu vybehneš ty a ideš rozdavať HS. Každý zahučí "enemy spotted" a začne do teba strielať. Aj ked vačšinou všetkych sejmeš, ale ten nádherný pocit, že sme sa narodili ako team, šli ako team, a zomreli ako team, ten nádherný pocit nemože zmazať ani ten najškaredší HS aký kedy dáš. A to nechci vedeť ako mi srdce zaplesá, ked ta celý team rozkúskuje ako ventilátor hovno... Proste paráda. Nehrám na skóre, hrám teamovo, čo sa o tebe nedá povedať, a nehovor že to nieje pravda, tie tvoje neustále reconnecty asi pre ten team veľa robia že... Ako osamleý strelec si dobrý, ako teamový hráč stojíš za starú fľašku hélia. Preto aj na 1 on 1 by som ťa uznával kým inde niekde de je vela hračov by si bol nula.

Hojko - o.k dik. Už si aj povedal Dragov dôvod, čo je od neho veľmi šlachetné:D

heee
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Salamka, nie Drago nema imunitu.
Drago nie ze co sa zas riesi, ale ide tu o to ze ked ma ban iny hrac, tak to respektuje /z casu na cas/ a ty by si mal tiez... To je cele o co Salamke ide. /btw od kedy mas dynamicku IP? :D ci ee?/
Tonek. prepac ale myslim ze ani jednou spravou na tejto strane si pomemu nepomohol, doomovi neposkodil. Pre mna si poskodil sebe. Kamo zacni zit pre boha. Kludni zi aj teamovo, len nie cskom :D
Podla mna si to trchu prehnal na stefanskej tak jak ja a nvs co pises.
Co cakas od rankera na publiku? Jedine to ze ti na to napise "ved je to public pre boha". A myslim ze to hovori za vsetko v tej tvojej veci o teamovej hre... : D
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

hojko napísal:tonek: ...Momentalne maju prava tito ludia: hojko, pome, nakazznicek, fruxo, avicen, fruxo, lekoklatik, psychos, pepojr., e.max, kolko?, mad dad, yosso a h3.
fruxo je dvojnásobný admin ?:D

teraz k veci...podľa mňa len závidite doomovi, že to vie hrať a preto si na ňom vybíjate komplexy...
a za ďalšie nechápem prečo sa do sporu DoOm vs pome pletú ľudia typu : tomek a píšu tu samé OT ohľadom ich sympatií..
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

fruxo hral naposledy presne 5.9.2009 myslite si ze takyto admin je pre server uzitocny?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Juicy. Myslis si ze nejak skodi? Zavadzia?
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

tomas, pletu sa do toho preto, lebo keby sa to stane im, tak by ziadna diskusia o toho nebola, proste by mal Pome pravdu za to ze je admin a bolo by to poriesene.
nerespektoval by si to? prisiel by si na server aj ked mas tyzdnovy ban? ano? viac krat by si si nezahral... doom to robi a stale perma nema :)
ale inak peace

nic osobne nemam proti tebe doom, ale ked si to chces riesit, tak si to ries tu a respektuj ban aj ked je nepravom udeleny.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

heh ked vas to tak veľmo serie :D tak som ticho... :lol:
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

No ak by sa mal niekto rozhodovat podla toho co tu vidi napisane ci pojde na hojko server hrat alebo nie tak myslim ze by dostal silne bolesti hlavy a s velkou ulavou by zmackol Xko a uz nikdy by sa sem nevratil... Co sa to s vami deje ludia? :D Toto je predsa HRA :aasmile6:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

lekoklatik napísal:Juicy. Myslis si ze nejak skodi? Zavadzia?
Nemyslim si ze zavadzia ale aky osoh ma pre server admin, ktory zjavne o svoju funkciu nema zaujem a uz dlhsi cas ju nevykonava?
Peace :smt039
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Juicy napísal:Nemyslim si ze zavadzia ale aky osoh ma pre server admin, ktory zjavne o svoju funkciu nema zaujem a uz dlhsi cas ju nevykonava?
Peace :smt039
myslim ze fruxo je zodpovedny admin a pokial by uz nemal zaujem dal by to vcas vediet spravnym ludom (hojko a spol). neviem, ale bral si do uvahy ze kazdy clovek co je na hojkovi ma aj ine zaujmy a povinnosti? co ak je momentalne vytazeny, resp. ma problem s netom?
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hej dostal som informáciu od kamaráta že som vraj dnes na serveri hral cca. o 15 30. Uisťujem vás že ja som to rozhodne nebol, bol som daľeko od mojho kompu a netu. Vraj som tam bol chvíľku len a hral som divnô, ako keby na šipkach a s deckou obrnou. Ak by bol nejaký problém ohladom cheatov, nadavania atd.(čo dufam že neni) tak to som ja nebol. Vdaka za pochopenie.

P.S : pre toho chudáka, čo si nevie vymysleť NICK alebo ma chce akože týmto spôsobom zdiskreditovať, nech mi to povie tu!!!!!! :smt068

edit\ 1000ci príspevok 8)
Zamknuté