Aktívny USB hub - 7 portový

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aktívny USB hub - 7 portový

Príspevok od používateľa johny541 »

Čaute. Chystám sa kúpiť k noťasu usb hub. Potrebujem do toho popchať externý pevný disk (3,5",500GB od WD s vlastným napájaním), externú zvukovú kartu (Creative X-fi 5.1), myšku, klávesnicu a možno neskôr po prípade aj dokúpim chladiacu podložku od zalmanu. Viete mi poradiť nejaký kvalitný? Nezakladám si na dizajne, môže byť na ležato alebo kľudne aj na stojáka. Nemám ani žiadne preferované značky. Ide mi o spoľahlivosť a kvalitu spracovania (nech to nie je nejaký Trust, ktorému hegá konštrukcia už len pri pozretí naňho...). Niečo kvalitné. Najlepšie by bolo z tunajších obchodov (Košice). Ked tak nájdite kľudne niečo na internete a ja sa to posnažím zohnať v KE. Keď nie tak do úvahy by pripadala možno alza.sk ako e-shop. Máte nejaké návrhy? Prípadne rady na čo by som si mal dávať pozor pri USB huboch? Dík :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Podľa mňa je USB hub taká maličkosť, že pri jeho kúpe by mi bolo skoro jedno, aký kúpim. Ja som dostal ku grafike nejaký NONAME hub a nemal som s ním zatiaľ žiadny problém. Stačí, aby splňoval to, čo požadujem - v Tvojom prípade tých 7 portov. Našiel som niečo takéto - USB Hub MAXXTRO/ GEMBIRD UHB-C247
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak tie huby, čo ja viem, dajú sa kúpiť aj za 20 eur, ale aj za 35-40 eur. Tak je rozdiel len v spracovani? Mal som pôvodne zálusk na tento.

Kód: Vybrať všetko

http://www.datacom-ke.sk/usb-hub-aktivny-d-link-dub-h7-7-portovy-usb-2-0_d10547.html
Ide mi o to aby to spracovanie nebolo nejako odfláknuté a aby keď to zopár krát vypojím a zapojím, tak nezačal celý hegať a neuvolnili sa USB porty.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja ten svoj používam už asi rok a pol pri práci s notebookom, takže ho aj prenášam, stále zapájam a vypájam a fachčí bez problémov. Viac ako 20€ by som za takúto "prkotinu" nevyhadzoval, však pokiaľ ho nebudeš hádzať o zem, tak sa Ti rozpadnúť nemôže.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ok, dík za názor. Posledná otázka, máš aktívny?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mám aktívny, ale využívam ho iba na pripojenie myši a flashiek, ale myslím, že by mal zvládnuť aj nejakú externú zvukovku. Myslím, že ten Tvoj vybraný Ti bude úplne postačovať :wink:
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Dik, môžete lock :)
Napísať odpoveď