zdravim...nie som si isty ci to patri sem tak ak som zle umiestnil topic tak sry...
mam asi taky problem ze dnes som prijal hovor z pre mna velmi zvlastneho cisla...to cislo je +263912792102...ked som zodvihol tak sa ozyvali zlastne zvuky...mno asi po 4 sekundach sa hovor ukoncil...ked som volal spat zensky hlas nieco oznamoval po anglicky....skusal som googli predvolbu +263 ale bezvysledne...
vie mi niekto povedat co to je za cislo alebo co to znamena???
sundevil napísal:presne, este by som sa autora temy spytal, ci ma pausal alebo kredit
mno tak mam kredit a pokial viem tak do teraz mi to nestrhlo nic....mno ale preco mi niekto pre Boha volal zo Zimbabwe???zistil som ze ked som volal spat tak to cislo bolo uz vypnute....mno zaujimave to je...kamarati mi tlacili kaleraby do hlavy ze to bol silny hack zo strany nasich statnych a bezpecnostnych uradov
hmmm a vie mi niekto povedat ako sa da zistit ci mi niekto odpocuva telefon???vraj pocut nenormalnu ozvenu....co je na tom pravdy???
za desať rokov mi žiadne pofiderne zahranične čislo nevolalo... vypisujete čisla pri rôznych registráciach? alebo podavate inzeraty a boti si ich vyhladajú? alebo?
Dunlop napísal:za desať rokov mi žiadne pofiderne zahranične čislo nevolalo... vypisujete čisla pri rôznych registráciach? alebo podavate inzeraty a boti si ich vyhladajú? alebo?
pochybujem ze nejaky ludia by si len tak zavesili cislo na net...mno ale pochybujem aj o tom ze by ty doticny co volali mali cislo z inzeratov...
moj osobny pripad je taky ze moje cislo nie je nikde na nete pokial viem a maju ho iba ludia ktorych poznam a ktorym verim ze by ho nezneuzili alebo nedali niekomu neznamemu alebo takemu ktory by to zneuzil....
mne to jjdine vychádza na internet... rovnako ako ti chodí spam na mail kôli tomu že niekde na internete si ho zavesil a boti si ho dali do databazy, tak myslim že aj toto funguje podobne... Inak netuším odkial by ho mali, a pochybujem že volajú na náhodne vygenerované čísla