Tlaciarne naco pozerat?
Tlaciarne naco pozerat?
Naco mam pozerat pri kupe tlaciarni aby bola dobra ,a ktory druh je najlepsii na bezne tlacenie doma?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
záleží čo potrebuješ ak len text tak určite laserovú (ČB) nezáleží na tom aká je hlavne nech je lacná čo sa týka farebnej atramentovej tak určite epson (má rozdelený farebný cardige čiže ak ti dojde jedna farba nemusíš kupovať všetky ako napr u HP a na nete sa dajú kúpiť celkom lacno poprípade na aukre som zohnal do mojej za super cenu)
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2009, 15:35 )
ináč napíš presne čo budeš tlačiť aké sú tvoje požiadavky či chceš multi alebo len tlačiareň
btw je tu téma poradňa pri kúpe
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2009, 15:35 )
ináč napíš presne čo budeš tlačiť aké sú tvoje požiadavky či chceš multi alebo len tlačiareň
btw je tu téma poradňa pri kúpe
tiez som zhanal pre frajerku a je fakt natebe co budes tlacit a ci potrebujes aj skener ... mne pre nu prisla naj volba laserova multifunkcna samsung SCX 4300 ... atramentove v dnesnej dobe len ak fakt casto tlacis farebne ... Epson tu bol spomenuty ..ale mne predaval som v jednom pc obchode a niektore epson potrebovali na tlacenie vsetky farby bez napr zltej cierny text by si nevytlacil.. pri epsone je ale nevyhoda ze tlacova hlava neni na naplni .. tu tusim len prepichne a taha si farbu aspon teda u vacsiny modelov .. pri hp je tlacova hlava priamo na naplni.. cize ked vela netlacis tak ti zaschne a pri HP vyhodis len napln nie celu tlaciaren ... ja by som radil daku laserovku ak nepotrebujes farebne tlacit