dohovaranie policie
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Predvcerom som mal preventivku, ktora bola zaujimava najma tym, ze ich absolutne nezaujimali kolesa, folie, doklady o TK, EK, nieco ako ci som pil, alebo ci mozem otvorit kufor ani nehovorim. Iba si vypytali VP, OP, TP, spytali sa ci mam po ruke reflexnu vestu a po 5 minutach preverovaciek dokladov v aute zazelali prijemnu jazdu. Sice - jednou vecou bola predsalen nestandardna, oproti tym minulym - kontrola dialnicnej znamky mimo dialnice (podla novej vyhlasky nesmie byt na skle umiestnena neplatna). Zatial som este na zabu-svinu nenatrafil, klop klop hlava moja drevena. Ale je fakt, ze momentalne mam vsetko v takom stave, ze by ma ani nemali na com nachytat. S letnymi kolesami by to bolo horsie.
To za toto môžu dávať zelení pokutu?KoCi napísal:Sice - jednou vecou bola predsalen nestandardna, oproti tym minulym - kontrola dialnicnej znamky mimo dialnice (podla novej vyhlasky nesmie byt na skle umiestnena neplatna).
-
Point
Professional
jo
a mas to za 33 evri.. kopirovanie rakuska 
aj tak s ami najviac paci ako chce stat zarabat
v novej vyhlaske sice je napisane, ze nie je povinne mat ziarovky a poistky.. ale ak vam nebude svietit svetlo a nebudete si moct ziarovku vymenit lebo ju nebudete mat..tak nie ste schopny opravit si chybu na mieste a to znamena blokovu pokotu 
///preco by tam malo byt nieco osetrene .. iba nie je povinnost mat ziarovky pri sebe.. nikde nie je napisane, ze ich mat pri sebe nemozes.. kto ich bude mat opravi si to na mieste..
aj tak s ami najviac paci ako chce stat zarabat
///preco by tam malo byt nieco osetrene .. iba nie je povinnost mat ziarovky pri sebe.. nikde nie je napisane, ze ich mat pri sebe nemozes.. kto ich bude mat opravi si to na mieste..
-
hojko
Site Admin
Point: A v novom aute si dokazes vymenit xenon len tak na mieste niekde na krajnici cesty, nedajboze v pravom jazdom pruhu trojprudovej dialnice D1, kde ani nie je odstavny pruh??? Pozrel by som sa na to, ako to meni ten policajt, jednak bez odstavneho pruhu, jednak bez nejakeho svetla a dalsia vec je ta, ze by to nevymenil ani len keby mal na to hodinu casu za bieleho dna.
-
Point
Professional
hojko: .. mam osobnu skusenost s opel vectra C 2.2 gts, 04ka rocnik.. nedokazal som tam vymenit ani len parkovacku.. nie je k nej bohvie aky pristup
.. je mi jasne, ze to nepojde.. islo mi tym prispevkom skor o ten princip .. napriklad pri starsom aute.. ako priklad si zoberme favorit.. podla vyhlasky nemam povinnost mat v aute nahradne ziarovky.. nemam ich tam..ako si tak jazdim, vypali s ami jedn aziarovka.. policajti ma zastavia s tym, ze mi nesvieti svetlo.. teda moje auto nesplna pozadovany technicky stav.. policajt ma vyzve, nech si opravim zavadu na mieste.. kedze nemam ako si ju opravit, pretoze podla vyhlasky nie som povinny mat pri sebe ziarovku.. tak jednoducho za to dostanem pokutu, keby som narazil na policajta co ma zly den moze mi dokonca zobrat OEV ( to by musel byt ale velmi zly den.. priznavam) kazdopadne.. som tym chcel povedat len to, ze vo vyhlaske sice je, ze nie som povinny mat ziarovky ale ked svetlo nespojazdnim na mieste dostanem pokutu 
-
Kibo
Hardcore addict
Nie je to len na nových autách, napríklad na mojom síce parkovačku do ruky chytím, ale zo svetlometu ju nevytiahnem
Asi to bolo stavané len ma malé ryžojedné ručičky...
Point, je to síce postavené na hlavu, ale možno na to sa spoliehajú, že zaryžujú. Preto žiarovky nosím, nie však pre hrozbu pokuty, ale pre svoju bezpečnosť, chcem byť nielen videný, ale aj vidieť. Nedávno som menil žiarovku v brzdovom svetle a pár dní na to sa vypálila žiarovka v druhom...
Point, je to síce postavené na hlavu, ale možno na to sa spoliehajú, že zaryžujú. Preto žiarovky nosím, nie však pre hrozbu pokuty, ale pre svoju bezpečnosť, chcem byť nielen videný, ale aj vidieť. Nedávno som menil žiarovku v brzdovom svetle a pár dní na to sa vypálila žiarovka v druhom...
-
Fabo
Hardcore addict
Nestacilo by vyhlasit ze tym padom odstavujes vozidlo z prevadzky a ides zavolat odtahovku?Point napísal:policajt ma vyzve, nech si opravim zavadu na mieste.. kedze nemam ako si ju opravit, pretoze podla vyhlasky nie som povinny mat pri sebe ziarovku.. tak jednoducho za to dostanem pokutu, keby som narazil na policajta co ma zly den moze mi dokonca zobrat OEV ( to by musel byt ale velmi zly den.. priznavam) kazdopadne.. som tym chcel povedat len to, ze vo vyhlaske sice je, ze nie som povinny mat ziarovky ale ked svetlo nespojazdnim na mieste dostanem pokutu
-
erytrocyt
VIP
tak to si skus vymenit ziarovku na Honde City, Civic, alebo Accord. Operacia slepeho creva cez nos.adameeec napísal:hlavne na francuzskych autach je vymenit ziarovku umenie. Na koncernovych autach by to mal zvladnut kazdy, trosku technicky zalozeny jedinec. S kamaratom sme minule vymienali na Megane ziarovku. Ked chces na nom vybrat svetlo, tak to znamena dat dole komplet predok -> naraznik, blatnik a celo...
... alebo mitsubishi colt, tam treba dávať dole aj predné koleso ... ale, neviem či to bolo priamo v zákone alebo to bolo iba nariadenie ale voľakedy platilo, že pokiaľ nie si schopný opraviť závadu na mieste, môžeš pokračovať do najbližšieho autoservisu kde závadu odstrániš, či dnes už to tak nefunguje ?
-
Mateq
Medium Professional
Hold automobilky si uvedomili, že čím zložitejšia výmena, tým viacej ľudí s tým príde do servisu. Najlepšie autorizovaného, čo sú ďalšie prachy značkeKibo napísal:erytrocyt asi myslel nové modely, všeobecne na starších autách s tým nie je problém