co ma vy viac opati dat na takyto notebook :Acer aspire 3020 , MObile AMD Sempron (tm) procesor 3000+ 1,80 GHz , Ram : 1,00 GB, Graficka karta ATI Mobility radeon X600 (acer)
asi najväčšia výhoda 7-mičky je DirectX 10+ keďže ho ale tvoja grafika nevyužije je ti podľa mňa zbytočný
a máš len 1 gb ram čo je podľa mňa dosť málo na win7
hrban napísal:asi najväčšia výhoda 7-mičky je DirectX 10+ keďže ho ale tvoja grafika nevyužije je ti podľa mňa zbytočný
a máš len 1 gb ram čo je podľa mňa dosť málo na win7
tak myslis ze xp pojde dost rychlo ?? lebo 7 mi dost seka a procesor ide stale na 100% tak mi to teda ukazuje
Ved si pozri odporucane parametre pre jednotlivé systemy. Tak ti parametre ktore tam mas, su optymalne pre XP ( 7 je ovela narocnejsia) a XP ma plno podporu a aktualizacio az do roku 2013 tak neviem preco sa vsetci tak stale zenu na 7 ked nemaju vsetci silne kompi. Instaluj XP a s parametrami ake mas ty tak by som nad 7 ani neuvazoval
Podpora komponentov, spotreba RAM, využitie procesora, grafické prostredie (využitie grafiky), nekompatibilita niektorých programov... Ja byť tebou, ostanem s takou mašinou pri xp.
Andreso napísal:Podpora komponentov, spotreba RAM, využitie procesora, grafické prostredie (využitie grafiky), nekompatibilita niektorých programov... Ja byť tebou, ostanem s takou mašinou pri xp.
jj dik aj ostanem zajtra ho tam idem dat lebo v 7 mi nejde asi Spravca uloh
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2009, 20:01 )
a prosim ako mam obnovit xp zo zalohy lebo mi to nejde aky mam mat postup :Dna tom notebooku acer aspire 3020
windows 7 som si velmi oblubil, nema chybu, XP už nechcem ani vidieť !!!
Ale je pravda, že win7 zožerie cca 1GB RAM a bohvie čo ešte, ale inak je dobrý... Vobec nepadá, a ked aj padne, hned sa obnoví bez straty udajov a otvorených aplikácií.
A XP padá? RAM mám na 322MB so zapnutým esetom a firefoxom Na novšie technológie je samozrejme very nice, ale na staršom pc nevidím zmysel ho tam dávať.
Počujte načo by tam daval 7 vypinal nejake sprostosti. To si zrovna moze dat Xp instalnut si 7mod, ktory je na stiahnutie na Lamkach alebo mu ho poslem ja. Vobec nespomaluje PC a XP ma vzhladasi na 70% ako 7 a na vykone sa to vobec neodrazii. Stare PC=XP !! . Nie vazne daj si XP a ked ti zalezi na vzhlade tak si tam daj ten mod ktori ti XP skrasli a vyzera krajsie a nowsie.
Tak ja neviem chlapci....Iba zo zvedavosti som hodil na stary PC (ktory ma inak podobne parametre,ako hore zmieneny,ak nie slabsie) a ostal som prijemne prekvapeny...Slape ako ma,je rychlejsi ako XP a nezamrza ani pri spusteni 5-tich aplikacii...
elinas napísal:Tak ja neviem chlapci....Iba zo zvedavosti som hodil na stary PC (ktory ma inak podobne parametre,ako hore zmieneny,ak nie slabsie) a ostal som prijemne prekvapeny...Slape ako ma,je rychlejsi ako XP a nezamrza ani pri spusteni 5-tich aplikacii...
si musel byť pekne zhúlený keď si meral ten čas pochybujem že na jednojadre by šla 7 rýchlejšie ako winXP plus rátaj 1gb ram (zdieľané s grafikou) čiže voľných ram je max 750MB a 5 aplikácií naraz rofl disk musel chrčať ako diví xD