Je to priemerna hra. Ked si chces zahrat poriadne rally, rozhodne siahni po Richard Burns Rally. Sega Rally je slaby odvar, niekde pri urovni CMR 3 ci 4. Ani ta grafika nie je taka skvela, proste ked sa fakt nudis a nemas co hrat, tak sosni inac nie
tato hra je brutalna arkada.. grafika je pekna ale je to ako byvale V-Rally.. pretoze trate su tam hocijake vymyslene atd.. na ovladanie auta staci drzat len acceleraciu pretoze ked narazite do stien (kriky napr. ) tak auto sa narovna a idete dalej
len take na MP vyblaznenie
miro2004 napísal:a poziadavky resp ako vam to ide na vasich PC?
SYSTEM REQUIREMENTS:
To play SEGA Rally your PC must meet the following minimum requirements:
DVD-ROM Drive
2.0 GHz Pentium 4® or equivalent AMD® Athlon 64
1 GB RAM
128 MB Graphics Card supporting Shader Model 2.0 - 100% DirectX® 9.0c compatible
DirectX® Compatible Sound Card*
5.0 GB of free Hard Drive Space
Microsoft® Windows® XP (SP2) or Vista™
DirectX® 9.0c (Included on the disc)
Monitor with minimum resolution 640x480
Internet Play - Broadband required - 512kbs connection minimum
*Turtle Beach® - Catalina model needs hardware acceleration setting to 'normal'
Recommended requirements:
Core Duo 2® 2GHz or an equivalent AMD® Athlon 64
2 GB RAM
Graphics cards - Nvidia® Geforce 7800 or ATi Radeon® X1800 with Shader Model 3.0, 256MB or greater - 100% DirectX® 9.0c compatible
ono to ide v pohode... ale je to fakt kktina.. ale ked sa najdu harci je to ppci
jaaj.. a este... volant sa vam ani neoplati vytahovat... tato hra je obdoba colina
Poradi mi niekto ako mam zmenit ovladanie, mam tam to defaultne a to je riadne nahovno a neviem kde to zmenit
Da sa to hrat po nete aj ked nemam origos?
aj ja som čakal viac tu fakt staci drzat plyn a obcas tukat do sipok do prava a do lava .. destrukcia nulova ale ten prejazd blatom celkom dobre ale inak nic moc fakt a to ovladanie to sa asi fakt neda prestavit dost je na prd