Caute vsetci!!!!
Mam novy notebook no a nejde mi spojazdnit webkameru. Ked dam spravcu zariadenia je tam normalne vidiet tu kameru k ovladacu mi pise ze je nainstalovany a spravca pise za zariadenie pracuje spravne.
Niekto mi povedal ze mam povolit webkameru v biose mam bios Phoenix V0.3219 no a potreboval by som poradit najlepsie bi bol postup ako na to lebo sam to asi nezvladnem
Diky vam dobre duse
Ako zapnut webkameru v biose
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj na na acer-i (3810TZG a win7 ultimate x64) som práve dnes inštaloval kameru tam je tá sprostá crystal eye a trápil som sa s tým strašne dlho ale nakoniec sa mi to podarilo takže postup ako som to robil
1.) choď štart->acer webcam (alebo niečo také) a daj unnstall
2.)vypni si antivírus (pre istotu)
3.)spusti device manager nájdi tam kameru -> pravý klik-> vlastnosti-> odobrať/odinštalovať (ja som tam mal defaultnú windowsácku niečo ako HD webcam)
4.)nainštaluj driver (normálne cez setup) a resetni PC malo by to ísť
1.) choď štart->acer webcam (alebo niečo také) a daj unnstall
2.)vypni si antivírus (pre istotu)
3.)spusti device manager nájdi tam kameru -> pravý klik-> vlastnosti-> odobrať/odinštalovať (ja som tam mal defaultnú windowsácku niečo ako HD webcam)
4.)nainštaluj driver (normálne cez setup) a resetni PC malo by to ísť
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
tu navoľ si svoj NB potom vyber operačný systém (XP/vista/win7 32/64bit)
a tam kamera Chicony
tu navoľ si svoj NB potom vyber operačný systém (XP/vista/win7 32/64bit)
a tam kamera Chicony
mam este jeden problem...
chcel som poslat subor z mobilu samsung S3500 na tuto Acer Extensu...zariadnie mi naslo, ovladace nainstaloval notebook sam ale subor sa neda poslat do notebooku. ked som odoslal z notebooku 4 Mb Mp3,tak ho v pohode prijalo...maximalne co poslal mobil do notebooku bola velkost 300 kB
ani netusim, kde by mohla byt chyba...ak vas nieco napadne, dajte prosim vediet
diky moc
chcel som poslat subor z mobilu samsung S3500 na tuto Acer Extensu...zariadnie mi naslo, ovladace nainstaloval notebook sam ale subor sa neda poslat do notebooku. ked som odoslal z notebooku 4 Mb Mp3,tak ho v pohode prijalo...maximalne co poslal mobil do notebooku bola velkost 300 kB
ani netusim, kde by mohla byt chyba...ak vas nieco napadne, dajte prosim vediet
diky moc