Vymena skla - co s nalepkami?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Každá známka má rovnakú ochranu. V ktorom roku to asi bolo? Lebo mám pocit, že z roka na rok sa tie známky trhajú viac, 2005ku či 6ku som v pohode prelepil a 2008čka sa mi roztrhla už keď som ju odlepoval z papiera na pumpe :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja som pocul, ze pred tym ako sa nalepka nalepi na sklo..je dobre ju 2-3 krat prilozit na sveter aby nachytala trosku prach a podobne a potom sa lepi na okno.. takato nalepka sa strhava podstatne lepsie
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Áno, je to osvedčená a odskúšaná finta hlavne pri rakúskych a českých známkach, nacapíš ju na sveter z vnútornej strany svetra :) Rieši sa to hlavne pri firemných autách. Ak má dakto ročnú slovenskú, asi nepredpokladá, že ju bude prelepovať na dve či tri autá :) Ja diaľničné aj tak na okno len zľahka priložím, rakúskej som dokonca len odtrhol na krajoch tú fóliu a na okne ju mal tak, čiže bola plne použiteľná ďalej :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Kibo - stierace zapinam prakticky len ked prsi - takze dranie nasucho nepoznam. Zriedkakedy mam sklo v takom neporiadku, ze ho musim zotriet a ked uz, tak urcite nie nasucho :). Prvy krat som si jednej velkej ryhy vsimol prave pri dazdi - najprv som mal pocit ze som si rozotrel nejakeho chrobaka pricvaknuteho o stierac. Kto vie co to bolo za gumu, je mozne ze po par tyzdnoch/mesiacoch stvrdla natolko, ze miesto stierania zacala drat. Sam si to nedokazem vysvetlit, ale ina moznost ma nenapada.

Ta poistka napadla aj mna, len zial nemam vo svojom okoli nikoho ochotneho - vsetci chcu bonusy na konci roka (co chapem). Podarilo sa mi splasit za celkom rozumnu cenu original honda, pouzivane vo vybornom stave, uz len sa nechat prekvapit co stoji vymena samotna :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kibo napísal:Každá známka má rovnakú ochranu. V ktorom roku to asi bolo? Lebo mám pocit, že z roka na rok sa tie známky trhajú viac, 2005ku či 6ku som v pohode prelepil a 2008čka sa mi roztrhla už keď som ju odlepoval z papiera na pumpe :D
Toto sa mi stalo cez leto s týždňovou (2009). Polka nalepky mi ostala na papieri :D
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Skus pozriet tuto stranku: www.hornet.sk, cez nich som daval opravovat ja, pisu tam ze vedia opravit aj poskodene skla a vratia im ich opticke vlastnosti, a mas ku sklu dozivotnu zaruku...Za opytanie to stoji.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No s tou poistkou je to ohubu. Či sa dohodneš s dákym kamarátom, alebo budeš nútený to naozaj riešiť, je to ako za trest.

Ak je okno v gumovom tesnení, nebude to príliš drahé, spraví Ti to každý zručný fachman :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no je v gumovom tesneni, tak snad :)

Juicy - ak sa jedna o prasklinky, alebo tukance, je mozne to spravit. Ale toto by museli zbrusit sklo, co mi vsade rovno povedali ze to nerobia - pri takomto zakroku by si skoro urcite narusil opticke vlastnosti skla a spravil z neho lupu - je to prilis rozsiahle :).

Dik vsetkym za info :)
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Juicy napísal: ze musia sediet karticka s nalepkou
A čo, ak nálepku nemáš nalepenú, ale môžeš ju preukázať(nenalepenú), rovnako ako papier. V tom prípade je to ok, nie?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal:Každá známka má rovnakú ochranu. V ktorom roku to asi bolo? Lebo mám pocit, že z roka na rok sa tie známky trhajú viac, 2005ku či 6ku som v pohode prelepil a 2008čka sa mi roztrhla už keď som ju odlepoval z papiera na pumpe :D
Bola to tohtorocna zo zaciatku decembra :) Schvalne som pisal, ze som ju odlepoval prvykrat a zatial naposledy, pretoze to bola dost jemna robota a nerucim, ze by sa mi to znova podarilo :) Len treba sledovat ci sa zacina trhat a pripadne potiahnut viac z jednej alebo druhej strany, aby sa netrhala dalej.

//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2009, 14:00 )
Andreso napísal:A čo, ak nálepku nemáš nalepenú, ale môžeš ju preukázať(nenalepenú), rovnako ako papier. V tom prípade je to ok, nie?
Nie je to ok, lebo potom by si s nalepkou mohol migrovat medzi autami a nalepka sa kupuje pre auto a nie pre vodica :)
Napísať odpoveď