Grafika - úvodná animácia - podpis
Grafika - úvodná animácia - podpis
Prosím vás , neviete mi poradiť. Chcel by som si vytvoriť úvodnú animáciu - podpis na úvod mojich videí a filmov . Nevedeli by ste mi pomôcť ako to mám urobiť,
Vopred Ďakujem , Firestone .
Vopred Ďakujem , Firestone .
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze ti s timhle nepomuzu
ale pri jmene: FIRESTONE bych si spis predstavil neco takoveho:
Z leve strany by mohla letet nejaka ohniva koule a zprave strany nejaky kamen. Ve stredu obrazovky by do sebe narazili udelal by se nejaky zablesk a z toho by se udelal napis FIRESTONE, slovo FIRE by horelo a ze STONE by se udelal kamen "jakoze textura nejakeho kamene".
a kdyz uz by tam mel byt luk a mec tak by se to mohlo ukazat za tim FIRESTONE prekrizene.
Z leve strany by mohla letet nejaka ohniva koule a zprave strany nejaky kamen. Ve stredu obrazovky by do sebe narazili udelal by se nejaky zablesk a z toho by se udelal napis FIRESTONE, slovo FIRE by horelo a ze STONE by se udelal kamen "jakoze textura nejakeho kamene".
a kdyz uz by tam mel byt luk a mec tak by se to mohlo ukazat za tim FIRESTONE prekrizene.
-
lekoklatik
VIP
skus pozriet sem... http://www.hojko.com/adobe-after-effect ... r%20effect
Tu je to " prototyp " má to muchy ale .....
ááááá ta muzika tý čo hrávajú runescape pls nesmejte sa jedina rozumná piesen .
ááááá ta muzika tý čo hrávajú runescape pls nesmejte sa jedina rozumná piesen .
- Prílohy
-
- Firestone Intro.wmv
- (1.61 MiB) 252 stiahnutí
polminutovy podpis?.. Nechaj posledne 3-4 sekundy a bude to fajn. (Milujem tieto podpisy na YT - clovek si chce pozriet klip a predtym caka, lebo si niekto mysli, ze jeho uchvatny podpis niekoho fakt zaujima. Ked uz ma potrebu sa podpisovat do videa, nech to spravi malym nenapadnym napisom v rohu videa, mozno netreba pocas celej dlzky trvania, mozno staci tak, ako sa objavuje a straca logo DivX)