MS v ľadovom hokeji do 20 rokov, Kanada 2010
-
Sagittarius
Guru
Čo sa MS 20 týka, tak sa nazdávam, že o víťazovi asi niet pochýb a stane sa ním mužstvo Kanady, žiaľ je na nich nízky kurz iba 1,75 ako víťaz turnaja, tak peniažky ušetrím a stavím si na OH na víťaza turnaja Rusko - kurz 3,35, čo si myslím, že sa nemáme o čom baviť tiež....no ale späť k téme - dnes začínajú majstrovstvá, o 20:00 si pozriem duel ČR vs Švédsko, myslím si, že Švédi z europskych tímov sú najviac pripravení konkurovať Kanade.
čo sa SR týka, tak dúfam, že pri troche šťastia môžu zopakovať svoj minuloročný úspech, k čomu by mali pomôcť najmä Tatár, Viedenský či Pánik....., takže uvidíme čo z toho bude...
čo sa SR týka, tak dúfam, že pri troche šťastia môžu zopakovať svoj minuloročný úspech, k čomu by mali pomôcť najmä Tatár, Viedenský či Pánik....., takže uvidíme čo z toho bude...
-
mirak2
Hardcore addict
ty nemas doma internet?! nepoznas google? uz ked nic ine tak hokej.sk, iihf.com, szlh.sk
prva tretina fajna, americania nevedeli co maju od nas cakat, neskor im trener naordinoval dobru taktiku, napadanie obrancov robilo obrovske problemy
neda sa prehra hodit na rozhodcov ale boli hodne mimo cely zapas
prva tretina fajna, americania nevedeli co maju od nas cakat, neskor im trener naordinoval dobru taktiku, napadanie obrancov robilo obrovske problemy
neda sa prehra hodit na rozhodcov ale boli hodne mimo cely zapas
-
Misuliatko
Expert
-
mirak2
Hardcore addict
hned ako panik znizil urobili dieru v obrane a zase dali gol....ciliak pochytal co musel, plus pridal nieco navyse...ale obrana mu to neulahcila, vobecHossa1881 napísal:ako chytal brankar? za stavu 3:4 ked znizil Panik bola sanca an vyrovnanie?
Podotýkam to hrala ČR 20, nie seniori, český hokej zaznamenáva ústup z pozícii z posledných rokov a ked chalani dnes prehrajú s Fínmi tak si opäť raz ako minulý rok zahrajú o záchranu, lebo na Rusov nemajú a jedná predpokladaná výhra s Rakúskom ich nespasíMisuliatko napísal:Mna prekvapil debakel cechov 1:10- ked som si toto precitala neverila som vlastnym ociam
Čo sa samotného zápasu týka tak Švédi dominovali a nedali Čechom šancu, navyše ked v uvode duelu išiel niektorý z čechov sam na švedského brankára a dokonca netrafil ani bránu - to dokumentovalo neschopnosť Čechov v zápase. Zaujal ma najmä najmladší hráč Švédov Adam Larsson (17 rokov) - Švédi majú rozum, že na majstrovstva berú už takéhoto hráča, a keby nemal košík tak by som si na jeho výkone ani nevšimol, že do 20-tky ma ešte daleko...
-
Misuliatko
Expert
viem ze hrala "20", viem ze "20" hokej nejde tak akoby si predstavovali ale 10:1 to je uz trochu vela. Cechov mi je aj trochu luto lebo ich hokejisti skor ci neskor budu musiet skoncit a nahradia ich hokejisti zvacsa z "20". Ale to este treba pockat par rockov a mozno sa chlapci dovtedy zlepsia a budu cesko reprezentovat lepsie ako ti terajsiJ.O.S.E napísal:..
Som rád, že sme si splnili základnú povinnosť a vyhrali sme nad Lotyšskom 8:3 (v celku slušný výsledok ). Proti Kanade ani nerátam, že to bude niečo výnimočné z našej strany ale proti švajčiarsku sa musíme koncetrovať a výhrať toto kľúčové stretnutie.
btw. Česi by sa už mohli prebrať, začať hrať a víťaziť.
btw. Česi by sa už mohli prebrať, začať hrať a víťaziť.