mno myslel som skôr tie co su na tu am2 robene a tie co som videl su viac menej len tak okolo tych 50 e sry ze som to nenapisal skôr aj ked aj tato vyzera dobre uvidim ci nezarobim viac
Vsetky dosky v Ageme na socket Am2 maju integrovanu VGA (Ashrock som ani nepozeral, to je nic ) a AM3 su zas drahsie, tak byt tebou este by som dosetril, a zobral tu co som ti poslal alebo o nieco nizsiu. Na doske sa neoplati setrit (vlastna skusenost)
btw AM3 je spätne kompatibilna s AM2+ je to tam aj napisane...
// Po prihlaseni v Ageme vyde ta doska na 69ecok, to nie je take strasne
Sapo napísal:Vsetky dosky v Ageme na socket Am2 maju integrovanu VGA (Ashrock som ani nepozeral, to je nic ) a AM3 su zas drahsie, tak byt tebou este by som dosetril, a zobral tu co som ti poslal alebo o nieco nizsiu. Na doske sa neoplati setrit (vlastna skusenost)
btw AM3 je spätne kompatibilna s AM2+ je to tam aj napisane...
// Po prihlaseni v Ageme vyde ta doska na 69ecok, to nie je take strasne
jak to myslis ze po prihlaseni ??? ved na to musim byt podnikatel inac sa nemozem zaregistrovat
Ak sú len tri evri, tak sa to neoplatí. Príklad: HTC HD 2 Leo stál v alze 600 evri a v Ageme 540. To už rozdiel bol, nemyslíš? Teda keď som ho kupoval ja.
nechapete ja si takeho vybavim len tam ked si pozrete tu cenu tak to nestoji po odpoctu 60 eury ale 75 eury ale tak ci tak je tam ta zlava min 15-20 eury len ja chcem este vediet ze ci teda ked sa clovek zaregistruje mam niekoho kto tam je zaregistrovany tak chcem vediet ze ci to je jedina vec co odpadne z ceny a to dph alebo ci este nieco ci ten hore nemal len preklep lebo ako hovorim po odpocte ta odporucena doska stoji 75 a nie 60 to som hlavne chcel vediet
Filipito napísal:Neviem preco sem davate shopy pre zivnostnikov , chalan si chce kupit mb klasicky zo shopu a nie vybavovat ludi so zivnostami, spamatajte sa .