V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
V nedelu sme dostali na audi a6 dostali defekt... dosli sme domov a zobrali sme VW Caddy... Obe su diesle... Ale v tom VW to bolo ako v traktore oproti tej audine... Nikdy som si tie rozdiely takto nevsimol... ale musim uznat ze ta audina je vynikajuco odhlucnena... ani pri rychlosti vyse 150kmh nie je potrebne hovorit velmi nahlas...
-
RATZINGER666
Darca
-
aughostino
Medium Professional
trosku z ineho sudka 
Renault Magnum Vega 2006
ano viem co sa hovori o soferoch na magnumoch vylizany predny znak ><->< spinave ruky a dohryzene CMRky
DAF XF 105.510 Super Space Cab
Renault Magnum Vega 2006
ano viem co sa hovori o soferoch na magnumoch vylizany predny znak ><->< spinave ruky a dohryzene CMRky
DAF XF 105.510 Super Space Cab
-
t0m4s3
Admin
A na kolko z nich si zarobil?iginoz napísal:Audi A8 4,2 benzin
Audi A8 3,0 TDI
Porshe Cayanne GT
Mercedes-Benz S320 CDI
Mercedes-Benz SLK 350
Mercedes-Benz SL500
Mercedes-Benz GL500
Mercedes-Benz ML 270 CDI (na tomto sa vozim stale kedze je moje)
tieto vsetky som soferoval
myslim ze celkom slusne na to ze mam 19 rokov![]()
-
t0m4s3
Admin
Tak si nabuduce odpusti debilnu poznamku "myslim ze celkom slusne na to ze mam 19 rokov", ked si ani za jedno auto nedal ani halier.iginoz napísal:ani na jedno.nasim zatial staci ked sa dobre ucim a nevymyslam problemy
tu nejde o to si myslim v tejto teme ze kdo si ake auto kupil...t0m4s3 napísal:Tak si nabuduce odpusti debilnu poznamku "myslim ze celkom slusne na to ze mam 19 rokov", ked si ani za jedno auto nedal ani halier.
tak sa spamataj a precitaj si nazov temy...a myslel som tym ze na to ze mam 19 som soferoval dost takych dobrych aut...a nie ze na to ze mam 19 som si kupil tieto vsetky auta a aj s nimi spavam !!!
-
t0m4s3
Admin
Vidis snad niekde, ze by som ti vycital/zakazoval prispievat do tejto temy a napisat zoznam aut v ktorych si sa vozil? Ja to tu nevidim. Ja som len chcel poukazat na tvoju debilnu poznamku ohladne tvojho veku a poctom drahych aut v ktorych si sa vozil. Tato poznamka nema ziadnu relevantnu hodnotu a podla mna sluzi len na to aby si zvyraznil "chvastaci efekt". Vsetko z mojej strany.iginoz napísal:tu nejde o to si myslim v tejto teme ze kdo si ake auto kupil...
tak sa spamataj a precitaj si nazov temy...a myslel som tym ze na to ze mam 19 som soferoval dost takych dobrych aut...a nie ze na to ze mam 19 som si kupil tieto vsetky auta a aj s nimi spavam !!!