//tiez pozeram ze 4.49E nie je ziadna palka, tak preistotu
Steam - akcie
-
lekoklatik
VIP
jj Dead Space za 6,80
http://store.steampowered.com/app/17470/
kupene. Ešte som to nehral, tak sa snáď oplatilo
//GothaR: jj, je to skvela hra a aj grafika je pekna
http://store.steampowered.com/app/17470/
kupene. Ešte som to nehral, tak sa snáď oplatilo
//GothaR: jj, je to skvela hra a aj grafika je pekna
bankovy prevod sa da spravit aj cez internet banking. navyse zajtra uz sviatky nie su a banky budu otvorene. btw pokial viem, neda sa "mat ulozene" nieco na paypale za beznych podmienok (jedine tak pri rollbacku nejakej transakcie a v inych specifickych pripadoch).
edit: Koci: tiez som kupil DoD. niekedy mozme zahrat
snad nam to pojde lepsie ako minule left 4 dead 
edit: Koci: tiez som kupil DoD. niekedy mozme zahrat
Dnes som prebehol vsetkych tych 25 stran hier pod 10 € a zaujali ma tieto dve ktore berem:
Nation Red - vyzera to vyborne a kedze mam rad alien shooter seriu, tak toto urcite vezmem
Dawn of War - Platinum edition - za tu cenu by to nevzal len blazon
Navyse, kto ich nema (ja uz davno) by mal kupit aj tieto dva kusky:
Beyond Good and Evil - jedna z najlepsich hier (alebo najlepsia?) ake som v zivote hral, kto to nehral nech sa hanbi, kto to nema nech okamzite kupuje, povinnost
Sniper Elite - najlepsia sniper hra aku mozte najst, doslova. Nic lepsie nevyslo, presiel som ju X krat a kazdy ktoremu som ju pozical z nej bol mimo. Ak mate radi tichu akciu a odstranovanie nepriatelov z dialky, toto musite mat.
Mimochodom nenechajte sa odradit grafikou, hry su to sice starsie ale ked to vypeciete na max tak to stale vyzera omnoho lepsie ako na tych traileroch ci screenoch.
Nation Red - vyzera to vyborne a kedze mam rad alien shooter seriu, tak toto urcite vezmem
Dawn of War - Platinum edition - za tu cenu by to nevzal len blazon
Navyse, kto ich nema (ja uz davno) by mal kupit aj tieto dva kusky:
Beyond Good and Evil - jedna z najlepsich hier (alebo najlepsia?) ake som v zivote hral, kto to nehral nech sa hanbi, kto to nema nech okamzite kupuje, povinnost
Sniper Elite - najlepsia sniper hra aku mozte najst, doslova. Nic lepsie nevyslo, presiel som ju X krat a kazdy ktoremu som ju pozical z nej bol mimo. Ak mate radi tichu akciu a odstranovanie nepriatelov z dialky, toto musite mat.
Mimochodom nenechajte sa odradit grafikou, hry su to sice starsie ale ked to vypeciete na max tak to stale vyzera omnoho lepsie ako na tych traileroch ci screenoch.
Omfg ty si najprv zisti co je to steam prosim ta. V tych 30 stranach to je urcite napisane niekolkokrat a google stale funguje tak sa neopovaz tu pytat.Thief211 napísal:postovne je kolko nevies?
ci ako sa tam plati?
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
steam mam asi 5 hier kupenych tak viem co je to, v tych 30 strankach neviem ci by sa ti to chcelo hladat, a naco budem hladat google ked za 10 minut mi to tu 5 ludia povedia tak laskavo sa skludni a neryp do mnaGangy napísal:Omfg ty si najprv zisti co je to steam prosim ta. V tych 30 stranach to je urcite napisane niekolkokrat a google stale funguje tak sa neopovaz tu pytat.
Tak ty si radsej precitaj pravidla on ma dovod do teba rypat
Pravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite do FAQ a v neposlednom rade použite google.com. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, W miesot V..., dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
Pravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite do FAQ a v neposlednom rade použite google.com. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, W miesot V..., dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
Mas na steame kupenych 5 hier a vies co to je a pri tom sa pytas kolko tam stoji postovne? Prosim ta prestan tu zo seba robit kok*ta, uz tak si tu vsetkym na smiech.Thief211 napísal:steam mam asi 5 hier kupenych tak viem co je to, v tych 30 strankach neviem ci by sa ti to chcelo hladat, a naco budem hladat google ked za 10 minut mi to tu 5 ludia povedia tak laskavo sa skludni a neryp do mna
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ale ty debil ja som si tie hry kupil z nasho obchodu nie za tade a ja sa nehodlam hadat a spamovat ja som chcel len poradit ale niekto poradil ale zasa niekto chce na seba upozornit tak uz si na seba upozornil nech ta tu kazdy vidi ano si BORECGangy napísal:Mas na steame kupenych 5 hier a vies co to je a pri tom sa pytas kolko tam stoji postovne? Prosim ta prestan tu zo seba robit kok*ta, uz tak si tu vsetkym na smiech.