dnes som to vyriešil, iba spustíš globeconverter.exe a nič nerobíš (urobí sa ti rar workedfolders , trvá to asi 30-40 minút ten rar potom zmizne)a keď sa to spraví už iba klikneš na exe súbor iw4sp
Tomu ver, ten rankhack je uplne nenapadny, dojde typek s nickom merry christmas a mrda headky cez celu mapu s tou M3 Raffica .. Ta burst chu****.. Kks, najviac ma ale serie ten matchmaking, to je doslova na infarkt..
Guczmann napísal:Na serveroch vídavam cim dalej castejsie cheaterov + ludi so 70lvl 10th prestige hack.
Bravo IWnet, bravo VAC.
? Hra sa len spusta a autorizuje cez steam, nebezi na steam serveroch ale IWnete, takze tam nema ako byt VAC. O ochranu sa ma starat IW ktory na to samozrejme uplne j*be.
Potom mi to spustanie a autorizovanie cez steam príde zbytočné. Je to len reklamný ťah zo strany IW, myslia si že zredukuju množstvo piratov, trt makový...
Guczmann napísal:Potom mi to spustanie a autorizovanie cez steam príde zbytočné. Je to len reklamný ťah zo strany IW, myslia si že zredukuju množstvo piratov, trt makový...
tam vobec neslo o redukciu piratstva ale o to ze takto isto funguje live a tym padom menej roboty a viac penazi.. prasivci lenivi su to a vyvstutju sa s tym sko keby to bolo nieco Turbo dobre .. Battlefield bad company to je hra ! amen
Potrebujem pomoc Hral som Campaign a teraz mi nabehlo niake titulky (Credits) a pozrel som si misiel a ze mam tam niaku v Galerii ci co to a co mam dalej?..
asi si klikal ako blazon pred spustenim hry a povedal si ze chces vynechat misie ktore su nejakym sposobom moralne nasilne or something... Vtedy ti to zrusi tu missiu... ktora je btw uplne genialna