kupa ipod touch - rozdiely v cenach a generaciach

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
macko9
Medium Expert
Medium Expert

kupa ipod touch - rozdiely v cenach a generaciach

Príspevok od používateľa macko9 »

ahojte, uz dlhsie mam zalusk na ipod touch, zaujimaju ma rozdiely v generaciach a cenach...
na internete som nasla predavat typka ipod touch 8gb 1gen rok pouzivany komplet v zaruke - na fotkach vyzera vo fakt dobrom stave, ma tam cenu 125euro, myslite si ze je to normalna cena? ked som na pixmanii videla 8gb 3gen za 169eur...
pripadne aka cena je korektna za tu verziu v tom stave aku predava.. a tiez olpati sa este kupovat 1generaciu? su tam moc velke rozdiely medzi 1 - 2 - 3 generaciou? pripadne nejake rady pri kupe za ktoru generaciu je aka cena dobra cena :) myslim tym pre kupcu vyhodna :) s tym ze zasa nechce ani predajcu oblafnut :) dakujem zatial
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: kupa ipod touch - rozdiely v cenach a generaciach

Príspevok od používateľa Andreso »

Rozdiely medzi 1G, 2G,3G : Najdlhšia doba prehrávania 2G.
3G má aj 64GB verziu,nemá 16GB, má voice over- ovládanie hlasom; 1G nemá reproduktor. 1G asi 1 rok nebude mať, on to tak moôže rok používať z 2. ruky. Cena je vysoká a pixmania je hrozný net obchod.

Naj ceny iPodov sú v USA, potom v EU sú ceny v appple obchodoch rovnaké.
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Re: kupa ipod touch - rozdiely v cenach a generaciach

dakujem ti za odpoved..
tak ja by som chcela nejaky pouzivany kupovat do 100euro preto sa pytam ktora varianta je za tychto podmienok najlepsia.. tiez by ma zaujimalo aka je adekvatna cena za pouzivany ale v dobom stave komlet 1g 8gb ci 2g 8gb ked chcem kupovat.. boaj mne sa zdala cena za 1g 8gb 125euro vela.. a oplati sa podla teba kupovat si 1generaciu? dakujem za odpovede
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ak nepotrebuješ reprák, tak nie. Potom stav batérie je rozhodujúci a hlavne stav(ako vôbec vyzerá). Adekvátne ceny za iPody cca: 1G 8GB(90-100€), 1G 16GB(110€), 1G 32GB(125€); 2G 8GB(110-120€), 2G 16GB(okolo 130€), 3G 32GB(230€). Ceny sú naozaj orientačné, ak nájdeš nejakú ponuku na nete, pokojne ma kontaktuj, poradím.
macko9
Medium Expert
Medium Expert

diky za orientacne ceny, keby nieco urcite sa ozvem...

//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2009, 22:33 )
chcem sa este spytat, nasla som predajcu ktory tento ipod predava, ma ho z ameriky, je pravda ze pri modeloch z ameriky ni eje nabijacka ale sa to nabija kablom k pc? je to okey da sa tak nabijat? a tiez otazka ked ho kupujem od niekoh zo slovenska ale on ho ma z ameriky nebudem mat nejake problemy s pouzivanim? diky
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Pri žiadnom iPode nie je sieťová nabíjačka, iba usb kábel. Je v podstate jedno, skadiaľ iPod dorazil :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale samozrejme nic ti nebrani si tu nabijacku kupit :)
Marlo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Marlo »

ja som pred tyzdnom aj nieco kupoval 2G 8GB za 100€ este v zaruke do 2.2011 + k tomu nabijacka... zadny kryt trosku osuchany ale to ma vobec nezaujimalo.. inak maximalne spokojny
macko9
Medium Expert
Medium Expert

no ja by som bola tiez rada keby bol v zaruke a nevadilo by mi keby to bolo 2g za ten by som dala tiez do tych 100eur a najlepsie aj so sluchatkami :) tak uvidim co sa pritrafi.. chcem sa spytat este ked ho budem kupovat pouzity naco si mam davat pozor nehc potom ked ho doveziem domov nech neskor nezbadam nejake chyby alebo tak. diky zatial :)
Filipito
Darca
Darca

pozor ? na home tlacidlo , a skus si ho zapnut a vypnut, nekupuj ipod s jailbreakom , pytaju si za ten jailbreak aj o 20 eur viac a dokazes si ho spravit sama doma za 10 minut :) (jailbreak je odomknutie ipodu, tj. mozes si donho instalovat hry zadarmo :wink: )
Sam mam doma ipod touch 2G 8GB , mal presne rok a je uzasny , taky aky bol na zaciatku ,a na ipodoch je super vec , ze ked si ho zaplnis hudbou, hrami, filmami do plna (nenechas mu vela volneho miesta) tak neseka :) .
kupou ipodu nic nepokazis. vela stastia v kupovani (osobne by som asi siel do noveho , predsa sa jedna o drahsiu zalezitost a zaruka je pri takejto veci aspon premna podmienkou) :)
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

A na záruku by som si určite dal záležať, iPhony/iPody sa celkom radi kazia a DIY(urob si sám) opravy nezvládne každý+ servisy si účtujú pekné sumy.
Filipito
Darca
Darca

no ano Andreso , ked som videl co zatu chcu tak mi zimomriavky prebehli po chrbte
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Používaný iPod by som ešte kúpil, ale u iPhonu by som bol určite omnoho opatrnejší: môže mať množstvo skrytých vád: proximity sensor, GPS-ko, signál wi-fi môže byť o dosť slabší, prehrievanie niektorých kusov alebo reštartovanie po skončení hovoru(sám som sa dobre odrbal)...
Napísať odpoveď