Mam taku otazku, kedze HL2, EP1 aj EP2 maju dost predmetov spolocnych, neda sa to spravit tak, ze sa do jednej zlozky nakopiruju vsetky tri hry, rovnake subory sa prepisu a bude to frcat zo spolocnej zlozky, akurat cez tri ikony ??
Dakujem
Half Life Orange Box
velmi dobra otazka padla "co ak steam zanikne?". presne toto napadlo aj mna a imho zabezpecene je to celkom dobre. veci od valve sa nebudu dat hrat tak ci tak. steam servery s VAC ochranou nebudu, cize aj krabicove verzie budu nefunkcne. co sa tyka inych vyrobcov hier, tak tam problem nie je. jedina dolezita vec pri kupe je vlastne len kluc a ten sa da z hier zakupenych cez steam lahko dostat (pravy klik a moznost view game CD key). potom by nemal byt problem stiahnut hru a prave tento kluc pouzit. cize ak padne steam, kluc tak ci tak zostava 
k teme: ano, orange box sa oplati. su to hodiny hrania za pomerne maly peniaz. tak preco nie?
gangy vs steam:
krabicove verzie davaju pocit, ze clovek naozaj za nieco zaplatil a ma to doma, ale kazde CD (ci uz palene alebo original) ma svoju dobu expiracie. casom sa znehodnoti. mne mechanika uz moje velmi stare CDs nerada cita. mam ozaj lepsi pocit, ked si hru kupim cez steam a mam na vzdialenych serveroch informaciu o tom, ze tu hru vlastnim. kym si budem pamatat moj login na steame, tak nemam sancu o to prist. vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. mne viacej viahovuje kupovat hry v elektronickej forme.
k teme: ano, orange box sa oplati. su to hodiny hrania za pomerne maly peniaz. tak preco nie?
gangy vs steam:
krabicove verzie davaju pocit, ze clovek naozaj za nieco zaplatil a ma to doma, ale kazde CD (ci uz palene alebo original) ma svoju dobu expiracie. casom sa znehodnoti. mne mechanika uz moje velmi stare CDs nerada cita. mam ozaj lepsi pocit, ked si hru kupim cez steam a mam na vzdialenych serveroch informaciu o tom, ze tu hru vlastnim. kym si budem pamatat moj login na steame, tak nemam sancu o to prist. vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. mne viacej viahovuje kupovat hry v elektronickej forme.