Notebook na klíne = budem neplodný ? :)
Notebook na klíne = budem neplodný ? :)
Čo je pravda na tom že keď ležim na posteli a notebook mam na rozmnožovacom mechanizme tak budem neplodný ? 
Re: Notebook na klíne = budem neplodný ? :)
Ak to budete robiť tajne a bez gumy, garantujem ti, že otehotnie, aj keby si si tam prikladal žehličku.jukel napísal:Čo je pravda na tom že keď ležim na posteli a notebook mam na rozmnožovacom mechanizme tak budem neplodný ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Alcatel? tu!Jeremy napísal:chlape ty prosim ta deti nerob.Lebo to bude katastrofa s nimi. Resp ak budu...
Nokia? Tu!
Ericsson? Ericsson? Zazvoňte niekto Ericssonovi, zase špehuje susedovie motorolu
-
hrban
Addict
tak pozor dáme si malú lekciu fyziky Wi-fi signál tak isto ako mobilný signál je vlnenie a tak isto je vlnenie gama žiarenie ktoré vzniká aj pri jadrových reakciách (a o tom na 100% vieme že spôsobuje rakovinu)
teraz poďme počítať koľkým mutagénom sme bežne vystavený počas dňa plus slabé ale dlhodobé vlnenie (napr. wi-fi signál) nesprávne stravovanie no toto určite neprispieva prevencií rakoviny zas netvrdím že toto ju spôsobuje ale prevencia je najlepšie riešenie
a na starobu nariekať že keby toto nerobím v mladosti nemusel by som....
síce si myslíme že kým sme mladí nič nám nehrozí ale opak je pravdou.
teraz poďme počítať koľkým mutagénom sme bežne vystavený počas dňa plus slabé ale dlhodobé vlnenie (napr. wi-fi signál) nesprávne stravovanie no toto určite neprispieva prevencií rakoviny zas netvrdím že toto ju spôsobuje ale prevencia je najlepšie riešenie
a na starobu nariekať že keby toto nerobím v mladosti nemusel by som....
síce si myslíme že kým sme mladí nič nám nehrozí ale opak je pravdou.
Presne tak. Preto si treba dať každý deň pohár kozieho mlieka.hrban napísal:tak pozor dáme si malú lekciu fyziky Wi-fi signál tak isto ako mobilný signál je vlnenie a tak isto je vlnenie gama žiarenie ktoré vzniká aj pri jadrových reakciách (a o tom na 100% vieme že spôsobuje rakovinu)
teraz poďme počítať koľkým mutagénom sme bežne vystavený počas dňa plus slabé ale dlhodobé vlnenie (napr. wi-fi signál) nesprávne stravovanie no toto určite neprispieva prevencií rakoviny zas netvrdím že to spôsobuje ale prevencia je tu najlepšie riešenie
-
nestik
Medium Professional
Hej, hej aj ja som to videl, ale tak v dnešnom svete bez mobilu by si asi nemohol normálne fungovať a nosiť ho niekde v taške je trochu nepraktické a aj keby tak tašku nenosíš všade a stále.. Tak si vyberjukel napísal:Videl som video ako nasmerovali 4 telefóny anténou smerom k praženej kukurici alebo aká to je zavolali naraz na všetky 4 a z kukurice sa stal pukanecKamarátka mi písala SMS že nemam nosiť mobil vo vrecku
-
uplink
VIP
tak tak, má sa nosiť na krku, aby si skapal na nádor na srdci, alebo pľúcach...správne vraví pani doktorka, uhm, uhmnestik napísal::D Ja keď som bol u endokrinologičky a vypadol mi mobil z vrecka v nohaviciach mi začala kecať tiež že mobil má byť na krku a z tohto sa ti môžu narodiť postihnuté deti alebo môžeš dostať rakovinu, ale to by sa min. každému druhému rodili postihnuté deti...